1. Vertaa ensin välityspalkkiot

Lähes kaikki asunnon myyntiä välittäjän kautta suunnittelevat haluaisivat löytää edullisen välittäjän. Välittäjien taksoja kannattaakin vertailla, koska myydyn asunnon välityspalkkio kauppahinnasta vaihtelee väliltä 1-6 % sisältäen arvonlisäveron. Pienellä vilkaisulla säästää jo sinällään tuhansia euroja. Halutessasi voit myös vertailla meillä toteutuneet välityspalkkiot ainoana Suomessa.

Vertaa tästä välittäjien päivän prosentit tai katso tästä alueellasi maksetut palkkiot euromääräisinä

2. Älä unohda laatua

Palvelun hinta ei aina kerro palvelun laadusta – sitä jankutetaan. Kysymys kuuluukin, että kuka on hyvä kiinteistönvälittäjä ja missä hän majailee? Kysymykseen voi koettaa löytää vastausta kiinteistönvälityksen laatuvertailusta. Siellä vertailun kohteina ovat nimenomaan välittäjien pätevyydet.

Vertaa tästä alueen välitysliikkeet ja löydä paras välittäjä

3. Kilpailuta kiinteistönvälittäjät maksutta

Kuluttajaviranomaisen suosituksen mukaan asunnon myyntiä välittäjän avulla suunnittelevan tulisi ottaa tarjous ja hinta-arvio useammasta eri välitysliikkeestä. Käyttämällä asiaan perehtynyttä kilpailuta kiinteistönvälitys -palvelua voi myyntiä suunnitteleva löytää useita hyviä ja edullisia vaihtoehtoja.

Aloita tästä maksuton kilpailutus

4. Tarkasta asuntosi hinta

Asunnon myyntiä suunnittelevalla tulisi olla jonkin asteinen kuva omistuksensa markkina-arvosta. Puute tässä asiassa voi johtaa siihen, että saa myöhemmin kaupoilla liian alhaisen hinnan. Oikean näkemyksen luomiseksi kannattaa käydä tarkastelemassa lähialueella viimeisen vuoden sisään toteutuneet asuntojen hinnat.

Nappaa tästä maksuton hinta-arvio asunnollesi

5. Ota käyttöön – jaa eteenpäin

Kymmenettuhannet suomalaiset ovat käyttäneet ja jakaneet näitä viisauksia. Se ei ole maksanut heille mitään. Päinvastoin, useat heistä saivat onnistumisia ja hyvää mieltä. Me ihmiset olemme kuitenkin tunnettuja siitä, että pidämme visusti omana tietonamme meitä rikastuttavat asiat. Laita hyvä kiertämään ja se palaa luoksesi.

Aloita kiinteistönvälittäjän kilpailutus

Kilpailuta kiinteistönvälittäjät