Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012
4/5

Saimme tarjouksen kolmelta välittäjältä, joista yhden tarjous johti sopimukseen. Kätevä palvelu.

Ritva K.Tampere
71861
Vertailua

Asuntojenmyynti.fi kokemuksia

N. Parkman, Vantaa
5/5

Palvelu toimi loistavasti. Sain useamman yhteydenoton heti ensimmäisenä päivänä. Arviokäynnit tehtiin saman viikon aikana ja valitsemani välittäjä sai asuntoni myytyä kahdessa viikossa. Uskomattoman hieno suoritus! Arvostan ja suosittelen palveluanne.

K. Kuosa, Tampere
5/5

Toimi oikein hyvin, saatiin nopeasti yhteydenotot kohteesta aidosti kiinnostuneilta välittäjiltä.

ESPOO
4/5

Todella erinomainen palvelu, josta on aidosti hyötyä asunnon myynnissä. Palvelu on erittäin helppo käyttää ja toimi juuri kuten oli luvattu. Kaikki välittäjiltä saamani tarjoukset olivat hyviä ja kilpailukykyisiä. Uskon, että tällä tavalla sain paljon parempia tarjouksia kuin jos olisin vain pyytänyt tarjouksen jostakin ilman kilpailutusta.

R. Seppälä, Kangasala
4.5/5

Helppo ja vaivaton tapa löytää välittäjä. Kaikki neljä välittäjää ottivat minuun yhteyttä parissa tunnissa, arviokäynnit sovittiin lähipäiville ja välittäjä oli valittu alle viikon päästä kilpailutuksen aloittamisesta.

Järvenpää
4/5

Hyvin toimi, sain asianmukaiset kontaktit ja asunto siirtyi myyntiin.

M. Laine
4/5

Helppokäyttöinen, kätevä ja nopea palvelu. Kaksi välittäjää otti yhteyttä. Toinen jo puolen tunnin päästä.

Lahti
5/5

Välittäjien valitseminen ja heille soittaminen tuntui alkuun hankalalta. Kilpailutuspalvelun kautta sopivien välittäjien löytäminen oli helppoa, sillä he soittivat minulle.

J. Mikkola, Tampere
5/5

Kilpailutus toimi oikein hyvin. Saimme käsityksn hintatasosta ja löysimme parhaan välittäjän. Asunto myytiin viikon sisään myynti-ilmoituksen julkaisemisesta.

Soila N, PK-seutu
5/5

Toimi hyvin, neljä välittäjää soitti joille esittelin asunnon ja he tekivät tarjoukset myynnistä. Heistä yhden sitten valitsin. Tieto kilpailutuksesta selvästi vaikutti välityspalkkion suuruuteen.

M. Alasuvanto, Raisio
4/5

Nopea toiminta. Heti seuraavana päivänä sain kolmelta eri välittäjältä puhelun ja sovimme tapaamisesta samalle viikolle. Vertaaminen oli hyödyllistä.

M. Päiväläinen, Turku
5/5

Erittäin hyvä kokemus, neljä kiinteistövälittäjää oli heti yhteydessä ja pääsi kolmen päivän sisään kaikki käymään. Kaikki olivat hyviä vaihtoehtoja.

J. Heino, Helsinki
5/5

Koska olin ensimmäistä kertaa laittamassa asuntoani myyntiin, niin oli hyvin arvokasta saada useamman välittäjän hinta-arvio ja myyntisuunnitelma vertailuun. Tässä mielessä kilpailutuspalvelu itsessään toimi tehokkaasti ja nopeasti. Omaa vaivaa säästyi huomattavasti ja sain yhteydenotot nimenomaan oman asuinalueeni tilanteen hyvin tuntevilta välittäjiltä.

H. Leinonen, Tampere
5/5

Erinomainen palvelu jonka kautta saimme itse valitsemiemme välittäjien kautta myös neljä muuta esittelemään tarjontaansa/hintojaan. Kannattaa todella käyttää sillä tällainen kilpailutilanne välittäjien välillä terävöittää tarjontaa ja höylää mukavasti välityspalkkiota alaspäin 😉

Elina, Hollola
4/5

Oikein hyvä ja helppo tapa valita välittäjä. He soittavat sinulle ja sovit tapaamisen. Ei tarvitse itse pähkäillä, et mihin firmaan ottaa yhteyttä.

Jyväskyä
5/5

Sain kaksi yhteydenottoa joista valitsin toisen. Päädyin valitsemaan välittäjän hänen asiantuntemuksensa ja erittäin asiallisen käytöksen johdosta.

I. Hantila, Vantaa
5/5

Toimi hienosti. Neljä kontaktia, joista kilpailutukseen puhelinkeskustelun perusteella kolme. Tein itse viiden kohdan arvostelutaulukon päätökseteon tueksi eri painotuksilla. Voisi olla teille hyvä uusi tuote tarjota valintatyökalu.

L. Nieminen, Helsinki
5/5

Nopeaa toimintaa. Soitto ensin teiltä ja kaikki 4 firmaa ottivat samana päivänä yhteyttä ja sovittiin tapaamiset. Asia lähti hoitumaan nopeasti.

E. Lehtipuu, Rajamäki
5/5

Netistä yllättäen löytämäni välittäjien välitys toimi erinomaisesti. Luvatut enintään 4 välittäjää ottivat yhteyttä 1-2 päivän aikana. Kaikki – minulle nimiltä tuntemattomia – osoittautuivat asiantunteviksi ja miellyttäviksi neuvottelukumppaneiksi. Luulen, että parhaaksi arvioimani välittäjäliike vie myyntiaikeeni suotuisaan tulokseen.

K. Heinonen, Lohja
5/5

Välittjät ottivat melkein välittömästi yhteyttä soittonne jälkeen. Olen erittäin tyytyväinen palveluunne.

A. Majasaari, Jyväskylä
5/5

Upeaa kilpailutusta, joka perustuu sille, että sivullanne käynnin jälkeen heti seuraavana päivänä sain oma-aloitteisesti yhteyksiä eri kiinteistövälittäjiltä. Osaatte todella tehdä tuon kilpailutusten tekemisen helpoksi <3

P. Pulliainen, Helsinki
5/5

Kauppa toteutui nopeasti. Välittäjän valinta saadusta neljästä tarjouksesta oli erittäin helppoa. Kokemukset kilpailutuksesta olivat hyvät. Neljä välittäjää tapasin samana päivänä peräkkäin. Siinä näkyivät nopeasti toimistojen ja välittäjien erot sekä kiinnostus tämän asunnon myyntiä kohtaan. Hyvä kilpailutuspalvelu – tykkäsin!

O. Laakso, Töölö
4/5
Myin yksiön Etelä-Haagassa. Neljä kiinteistönvälittäjää teki myyntitarjouksen. Kolme oli hyviä ja olivat perehtyneet kohteeseen huolellisesti ja oli järkevät suunnitelmat myymisestä, yksi ei tullut paikalle lainkaan, joten hänet oli helppo karsia. Valitsemani myyjä hoiti työnsä ammattitaitoisesti, oli aktiivinen ja sai asunnon myytyä vajaassa kuukaudessa.
Ritva K., Tampere
4/5

Saimme tarjouksen kolmelta välittäjältä, joista yhden tarjous johti sopimukseen. Kätevä palvelu.

S. Siiskonen, Helsinki
5/5

Hei! Kiitos mahtavasta palvelustanne. Teiltä soitteli meille mukava mies viikko sitten , jonka seurauksena olemme tällä viikolla tavanneet 4 hyvin erilaista kiinteistövälittäjää ja heistä löytyikin juuri meille sopiva välittäjä ja uskomme että asunnonmyynti hänen kanssaan sujuu hienosti.

Miksi kiinteistönvälittäjät kannattaa kilpailuttaa?

Seuraamme välitysyritysten listahintoja, toteutuneita hintoja ja välitystoimistojen LKV-tasoja. Olemme toimineet jo vuodesta 2012. Meille on myönnetty paras mahdollinen luottoluokitus, AAA sekä avainlippumerkki todisteeksi palvelun kotimaisuudesta. Aloita kilpailutus tästä! 

Käytössämme ovat lisäksi seuraavat ajantasaiset tiedot:

  • Kaikkien kaupunkien välitystarjoajien palveluhinnat
  • Kaikkien kaupunkien välitystoimistojen LKV-välittäjien määrät
  • Useiden kaupunkien toteutuneet välityspalkkiot
0
alkaen
0 +
vertailua
0 +
kilpailutusta

Asuntojenmyynti.fi on lehdistä tuttu!