Effortia Oy

Asuntojenmyynti.fi on Effortia Oy:n ylläpitämä puhtaasti suomalainen kiinteistönvälityksen tietopalvelu. Seuraamme välitysyritysten lain hintamerkintäasetuksen mukaan ilmoittamia välityshintoja sekä välitysliikelain välitystoimipisteiltä edellyttämiä ammattipätevyystasoja. Lisäksi meillä voi tarkastella todellisissa asuntokaupoissa maksettuja kilpailutettuja välityspalkkioita.

Autamme asunnon myyntiä suunnittelevia kuluttajia tai yrityksiä löytämään kiinteistönvälityksen hintatietoja sekä palveluidemme kautta valitsemaan itselleen osaavaa ja hyvämaineista asunnon- tai kiinteistönvälityspalvelua.

Kiinteistönvälitysyrityksiä palvelemme asiakkaidemme tarpeiden kautta tarjoamalla tietoa myyntiin tulevista kohteista. Välitysalan vertailulle omistautuminen alkoi yrityksessä vuoden 2012 lopussa ja maaliskuussa 2013 välityspalkkiovertailu julkaistiin suurelle yleisölle. Vuonna 2016 LKV-pätevyysvertailu näki päivänvalon ja 2020 toukokuussa julkaistiin toteutuneiden välityspalkkioiden vertailu. Kaikki vertailut ovat olleet julkistettaessaan laatuaan ensimmäisiä Suomessa.

Arvomme ja missio

Effortia Oy - suomalaista palveluaAutamme asunnon myyntiä suunnittelevia kuluttajia ja yrityksiä löytämään tarvitsemiaan kiinteistönvälityksen hinta- ja laatutietoja sekä valitsemaan itselleen osaavaa ja hyvämaineista kiinteistönvälityspalvelua.

Ota yhteyttä lomakkeella TÄSTÄ
Puhelin arkisin ma-pe 09:00-15:00 numerossa 044 7687322

Mielestämme hinnan ja laadun vertailu on kuluttajan perusoikeus. Me tarjoamme siihen mahdollisuuden. Olemme täysin kotimainen ja korkeimman luottoluokituksen saanut yritys.

Effortia Oy AAA luottoluokitus 2019-FI

Edistämmme suomalaisen kiinteistönvälityksen läpinäkyvyyttä pitkällä aikavälillä. Ohjaamme asunnon myyntiä suunnittelevia kohti hyvän välitystavan palvelutarjoajaa.