Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012
4/5

Saimme tarjouksen kolmelta välittäjältä, joista yhden tarjous johti sopimukseen. Kätevä palvelu.

Ritva K.Tampere
71862
Vertailua

Kilpailuta kiinteistönvälitys

Välitysalan hinta- ja laatuvertailijana meillä on tarjota maksuton ja sitoumukseton kiinteistönvälittäjän kilpailutus jo kahdeksatta vuotta.

Kiinteistönvälittäjän kilpailutus on helppo, nopea ja ilmainen tapa laittaa asunnon myyntiasia liikkeelle. Arviokäynnit on sovittavissa sinulle sopivana ajankohtana. Useampi paikan päällä tehty arvio antaa varmuuden oikeasta asunnon myyntihinnasta, välityspalkkion suuruudesta ja sopivan välittäjän löytymisestä. Hyvin tehty myynnin valmistelu on onnistuneen asuntokaupan perusta.

Seuraamme toistaiseksi ainoana toimijana Suomessa välitysyritysten hintoja jo kahdeksatta vuotta. Tämän lisäksi meiltä löytävät ainoana myös välitysyritysten LKV- pätevyystasot. Effortia Oy:llä niin ikään tällä hetkellä vuonna 2020 korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus.

Käytössämme ovat seuraavat ajantasaiset tiedot:
  • kaikkien kaupunkisi välitystarjoajien palveluhinnat
  • kaikkien kaupunkisi välitystoimistojen lkv- välittäjien määrät
Lisähyödyt käytössäsi:
  • tietosi menevät esimiehille, jotka valitsevat mielestään parhaan
  • tiedämme eri välitysyritysten soveltuvuudesta eri myyntikohteisiin
  • meillä on tiedossamme tuhansia Suomessa tehtyjä asuntokauppoja

Täytettyäsi lomakkeen arkipäivänä voit saada yhteydenottoja maksimissaan neljältä välitysyritykseltä jo saman päivän aikana.

Todennäköinen yhteydenottoajankohta siirtyy seuraavalle arkipäivälle siinä tapauksessa, että täytät lomakkeesi viikonloppuna tai pyhäpäivänä.

Huom! Vain yksi välittäjä kustakin (enintään neljästä) välitysliikkeestä voi olla sinuun yhteydessä.

Oma tuntuma ja aiemmat kokemukset

Ne ovat asunnon myyntiä suunnitteleville arvokasta tietoa. Mikäli sinulla siis on jo mielessä kolme henkilökohtaisesti tuttua ja viime aikoina hyvin menestynyttä välittäjää niin kenties sinun kannattaa kääntyä asiassa heidän puoleensa. Jos tilanne ei ole tämä, niin lue lisää.

Ottaessasi itse yhteyttä

Soittamalla, sähköpostilla tai kävelemällä välitysliikkeeseen sinulle osuu mitä todennäköisimmin vastaan tämän myyntiyksikön kulloinenkin päivystäjä. Päivystäjinä toimivat vuorollaan joka päivä eri toimihenkilöt. He tarjoutuvat arvioimaan yhteyttä ottavien asiakkaiden asuntoja. Näin ollen on usein sattumaa kenelle osut ja kuka sinua lopulta palvelee.

Täyttämällä kilpailutuslomakkeemme

Varmistat, että esikarsinnassa on ollut järkiperusteita. Saat käyttöösi täyden tietotaitomme välittäjän valinnassa sekä tarkastettujen välitysyritysten myynnin esimiesten suositukset kohteesi välittäjäksi. Lisäksi profiloidut välitysyritysten mielissä hintatietoiseksi, koska yhteydenotot saapuvat kauttamme.

Kuluttajaviranomain neuvoo

Viranomainen ohjaa kuluttajaa välittäjän valinnassa ottamaan vähintään kolme arviota ja tarjousta. Tehtävälistalla on asunnon hinta-arvio, välittäjän henkilörekrytointi, välityspalvelun sisältö ja palveluhinnan neuvottelu. Moni haluaisi löytää edullisen huippuvälittäjän. Se ei ole helppoa.

Toki.

Ota yhteyttä lomakkeella TÄSTÄ ja pyydä meiltä yhteydenottoa.

Arkisin ma-pe vastaamme 09:00-15:00 numerossa 044 768 7322.

Kiinteistönvälittäjän kilpailutus – edellytykset

  • Asunnon myynti on lähikuukausien aikana ajankohtaista
  • Myytäväksi ajatellun kohteen sijaintipaikkakunta löytyy oheisen kilpailutuslomakkeen paikkakuntavalikosta
  • Olet valmis vastaanottamaan enintään neljän välittäjän yhteydenottosoitot antamaasi puhelinnumeroon

Mitkä yritykset minuun olisivat yhteydessä?

Tähän kysymykseen emme osaa vielä antaa vastausta, koska emme tiedä asunnostasi mitään. Täyttäessäsi lomakkeen ja saadessamme tietoa myyntiin suunnitellusta kohteesta voi välitysyritysten valinta alkaa. Muutamia perussääntöjä on kuitenkin olemassa:

  • Välitysyritysten seulonta tehdään käsityönä
  • Mitä vaativampi kohde – sitä tiheämpi seula

Yhteydenottoja voi tulla niin alueesi markkinajohtajalta, haastajalta tai pieneltä ja ketterältä yksittäistoimijalta. Joka tapauksessa seisomme valintojemme takana ja jokaisen valinnan kohdalla sille on aina syy.

Miten tämä voi olla maksutonta?

Parhaat kuluttajille suuntautuvat palvelut ovat käyttäjilleen maksuttomia. Kiinteistönvälityksen liiketoimintaa ajatellen on kallisarvoista tietää kuka myy ja milloin. Kiinteistönvälittäjät eivät kuitenkaan voi alkaa vertailijaksi emmekä me kiinteistönvälittäjiksi.

Asiakkaamme etsivät usein kiinteistönvälittäjien palveluita. Meillä on vankkaa kokemusta ja näkemystä asian edesauttamiseksi. Välitysyritykset maksavat kuluttajan kilpailutuksesta aiheutuvat kustannukset.

Voinko päättääkin myydä itse myöhemmin, jos käytän kilpailutusta?

Kyllä. Palvelumme on kuluttajille maksuton ja myös sitoumukseton. Voit aivan hyvin koettaa myydä asuntosi itse, mikäli vielä kilpailutuksenkin jälkeen se tuntuu houkuttelevammalta ratkaisulta. Et siis sitoudu.