Yhteydenotto

Otathan ystävällisesti yhteyttä ainoastaan siinä tapauksessa, että et löydä valmista vastausta kysymykseesi tältä sivulta.

  Kaikkiin Suomen kaupunkeihin ei kilpailutusta kauttamme saa. Kohteen sijaintipaikkakunnan puuttuessa vetovalikosta ei kilpailutusta tule täyttää.

  Vetovalikosta ei myöskään tule valita naapuripaikkakuntaa, koska tämäkään ei johda pyynnön lähettämiseen välitysliikkeille. Vetovalikon ulkopuolisissa kaupungeissa ei ole kilpailutuksen järjestämiseksi riittävää kilpailutilannetta.

  Meille ei tarvitse ilmoittaa välityspalkkiota, vaan me löydämme toimijat mukaan vertailuun, lisäämme tiedot ja seuraamme niitä alla eritellyin ehdoin.

  a) Hinta tulee olla näkyvissä ja löytyä helposti välitysliikkeen omilta verkkosivuilta

  b) Hinta tulee olla prosenttimuotoinen* sisältäen arvonlisäveron. Lisäksi tulee ilmoittaa erikseen mahdollinen kiinteä peruskulu, minimipalkkio sekä asiakirjakulut

  c) Hintavertailuun kelpuutetaan vain sellaiset välitysliikkeet, jotka tarjoavat ns. perinteistä kiinteistönvälitystä. Hintavertailuun tai kilpailutukseen osallistuminen edellyttää, että kuluttajat eivät esimerkiksi itse huolehdi kohteen esittelystä välittäjän tehdessä ainoastaan paperityöt

  * Emme ole historiamme aikana vuodesta 2013 koskaan kelpuuttaneet kiinteän hinnan toimijaa prosenttiperusteiseen vertailuumme. Halutessanne voitte poistaa kiinteän hintanne ja lisätä hyväksyttävän prosenttihinnan verkkosivuillenne. Toimittuanne näin voitte ilmoittaa siitä meille ja lisäämme yrityksenne lyhyellä viiveellä hintavertailuumme.

  Täydennämme kumppaniverkostoamme toisinaan, mutta vain paikkakuntapositioitamme ja asiakkaitamme hyödyttävistä syistä.

  Välitysliike on yhteistyökelpoinen ainoastaan, jos sen hinta on esitetty palvelussamme. Vertailemme vain välitysprosentteja (kts. edellinen kohta ”Hintaa ei löydy listasta”).

  Yhteistyökelpoisten ja siitä kiinnostuneiden välitysliikkeiden tulee halutessaan lähestyä myynninjohdon toimesta. Viestistä on selvittävä ne maantieteelliset alueet, joilta kilpailutukseen voitaisiin kandidaatin toimesta osallistua.

  Effortia Oy markkinoi ainoastaan rekisteröityneille asiakkailleen. Saatuasi suoraan meiltä markkinointia millä tavalla tahansa on sinulla aina mahdollisuus poistaa itsesi ”unsubscribe”- toiminnolla.

  Epäselvyyksissä voit kuitenkin lähettää meille saamasi markkinointiviestin header-osion osoitteeseen hallinta(a)asuntojenmyynti.fi ja tutkimme asian. Header on viestin lähdekoodi ja näyttää koodikieleltä.

  Löydät polun tähän koodiin saamasi viestin sähköpostiasetuksista. Tarvitsemme aina tämän osan asian selvittämiseksi.

  Effortia Oy markkinoi ainoastaan rekisteröityneille asiakkailleen. Saatuasi meiltä markkinointia tekstiviestillä on sinulla aina mahdollisuus poistaa numerosi lähettämällä vastaus STOP lähettäneeseen numeroon.

  Voit myös lähettää meille pyynnön oheisen lomakkeen kautta. Halutessasi tarkastaa rekisterilähteen voit lähettää meille pyynnön asian selvittämiseksi.