Keisarin uudet vaatteet

Töölön Kiinteistömaailma vahvisti joukkojaan heti kiinteistökeisariksi julistautuneella BB-Antilla eli tarkemmin Henna Kalinaisen ex-rakkaalla Antti Kurhisella. Kurhinen ilmoitti heti kärkeen myyvänsä koko Suomen Venäläisille uusrikkaille ja saattavansa Kaisa Liskin kateudesta hiljaiseksi. Kun ampiaispesässä sitten surahti, niin Keisari laukoi vielä lähtevänsä ansaitusti bailaamaan ensimmäisen työviikon jälkeen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen julkisuuden henkilö joka on siirtynyt kiinteistönvälitykseen. Menestyksekkäimpiä esimerkkejä löytyy Johanna Rauniosta ja Saija Hakolasta. Mika Myllylän tarinan tietävät kaikki ja sen ettei ala toiminut pelastusrenkaana vaikeuksissa olleelle entiselle huippu-urheilijalle. Ennen Keisari Kurhista välittäjän hommissa aloittivat niin ikään BB:stä tuttu Niko Nousiainen ja Hunks-tanssija Esko Eerikäinen. Jutun takanahan oli tietysti Antin uusi työ ja provosoiva huulenheitto, joka vieläpä tuottaa Keisarille Seiskan blogikommenteista maksamien komissioiden muodossa.

Alaa ulkopuolelta tarkkailevana ei voi välttyä ajatukselta, että tämä ulostulo ei tehnyt kunniaa kiinteistönvälittäjille. Se on kuitenkin lopulta aivan kuin Kiinassa kaatuisi polkupyörä. Keisarilla on nyt nimittäin päällään uudet vaatteet ja edessään haasteet, joita ei selätetä hiuskampauksella tai lihasten pullistelulla. Tästä syystä alan todellinen ammattilainen voi naureskella hyväntahtoisesti. Pojat kun ovat vihdoin kohtuullisen opettavalla tiellä.

Ville Lehtinen