Effortia 2019

Yli 15000 suomalaista on kilpailuttanut kiinteistönvälittäjät ja kiinteistönvälityspalvelut ylläpitämässämme palvelussa. Paljon on ehtinyt tapahtua kuudessa vuodessa – sekä välitysalalla että digitaalisessa ympäristössä. Nyt on hyvä kohta vetää asioita hieman yhteen ja siitä tämän päivän kirjoitus.

Taustalla ihminen

Vuoden 2012 viimeisellä neljänneksellä ”aloitin” keräämään välityspalkkioita excel-taulukkoon. Näin jälkikäteen voi todeta, että niin ne kaikki asiat vaan aina alkavat jostakin. Kiinteistönvälitystöitä itsekin tehneenä olin tullut päätelmään, että voisin työllistyä keräämällä nämä hinnat ja tarjoamalla niistä vertailun. Toiminnan ytimeen sijoitin kuluttajan oikeuden hintojen vertailuun. Vertailun ylläpidon merkitys kasvatti hieman onnekkaasti merkitystään, kun hintamerkintäasetuksesta rajattiin välittäjiltä pois velvollisuus hinnan ilmoittamiseen lehti-ilmoituksissa. Velvollisuus säilyi internetsivuilla ja toimistoissa.

Välittäjien kanssa

Itse asiassa välityspalkkiovertailu oli minulle vihoviimeinen idea, kuin viimeinen oljenkorsi. Oli aivan käsittämätöntä, kuinka ensimmäinen kilpailutus myytiin aikanaan loppuun alle minuutissa. Silloin sen tiesi sydämessään, että tämähän toimii.

Välittäjät elävät vinkeistä ja kilpailevat asiakkaista. Tätä palvelussamme voi hyväksi käyttää edelleen. Tosiasia kuitenkin on myös se, että välittäjät ovat myös tuntevia ihmisiä. Yhteistyö yritysten kesken onkin jatkuvaa oppimista. Pinnan alla tehdäänkin paljon töitä ja toisinaan niellään myös isoja pettymyksiä. Onnistumiset ovat kuitenkin kantaneet meitä yhteistyökumppaneina yhdessä eteenpäin.

Kilpailuta tästä välitystarjoukset

Effortia Oy 2019

Yrityksemme sai Bisnoden korkeimman AAA-luottoluokituksen vuodelle 2019. Tuohon kategoriaan pääsee ainoastaan 2,7% suomalaisista yrityksistä. Olimme yllättyneitä ja ilahtuneita asiasta. Työ suomalaisten asunnon myyntiä suunnittelevien kanssa jatkuu. Meillä voi vertailla välityspalkkiot, LKV-pätevyystasot, vuokranvälityksen palkkiot sekä kilpailuttaa välityspalveluita. Olemme myös edelleen tiiviissä yhteydessä Aluehallintovirastoon, jolle raportoimme hintamerkintää laiminlyövät yritykset.

Kiitos

Kiitän vilpittömästi kaikki meihin luottaneita. Ilman asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme emme voisi työllistyä. Tavoitteenamme on edelleen jatkaa valitsemallamme tiellä ja edesauttaa kuluttajan oikeutta välityshintojen vertailuun.

Ville Lehtinen

Toimitusjohtaja Effortia Oy

Kilpailuta kiinteistönvälittäjät