Marraskuun huipputarjoukset

Marraskuu lienee välittäjän silmin kenties vuoden ankein kuukausi. Pimeys ja kylmyys yltyvät ja samaan syssyyn näytöillä hiljenee. Joulukin se siellä jo kolkuttaa ja asunnon myyntiajatuksia siirretään uuden vuoden puolelle oikein toden teolla. Välittäjän epätoivossa itää myyjän mahdollisuus.

Yhdestoista hetki

Parhaat välitystarjoukset saa aina ennen joulua. Marras-joulukuussa toki tehdään vielä kauppaa ja se lämmittää välittäjää, mutta välittäjä tietää kokemuksesta kuluvan kuukauden kauppojen lohduttavan vain hetken. Tulevaisuus on turvattu vain uusilla toimeksiannoilla. Ilman toimeksiantoja ei kauppaa synny enää muutaman kuukauden päästä.

Kilpailuta välitystarjoukset maksutta tästä

Tammikuun rynnistys

Aiemmin oli niin, että sydäntalven kuukaudet olivat perin hiljaisia. Digiaikana kaikki on kuitenkin toisin ja näin “pesänrakennus” alkaa aiemmin. Vaakakuppi keikahtaa päälaelleen tasan sillä hetkellä, kun alkuvuoden rynnistys alkaa. Siinä vaiheessa välittäjän kurjuus on ohi ja etu palkkion neuvottelussa laimentunut, ellei jopa jo haihtunut savuna ilmaan.

Parhaat tarjoukset

Edellä mainituista syistä johtuen juuri nyt on saatavissa huomattavasti paremmat välitystarjoukset, kuin vasta myöhemmin tammikuussa. Kansa patoaa tarpeitaan, mutta viisas voi napata todella loistavat tarjoukset ja vieläpä huippuvälittäjiltä. Vuosien ajan asia on ollut tasan näin.

Kilpailuta kiinteistönvälittäjät