Hyvä vai halpa välitys

Yleinen mielipide tuntuu olevan, ettei halpa voi olla hyvää. Asia ei kuitenkaan ole aivan näin mustavalkoinen. Välitystoimeksianto on kilpailutettu kauttamme jo lähes 20 000 kertaa.

Toteutuneet hinnat

Jokaisen asunnon myyntiä suunnittelevan on aluksi syytä käydä tarkastelemassa paikkakunnalla myytyjen asuntojen hinnat. Riski välittäjän käytössä liittyy asuntokaupoilla myöhemmin toteutuvaan myyntihintaan. Muodosta oma hintakäsityksesi ensin luonamme ja vertaa sitä myöhemmin välittäjän antamaan hinta-arvioon.

Nappaa parhaat välitystarjoukset maksutta tästä

Vertaa välityspalkkio ja laatu

Hintojen vertailu on kuluttajan perusoikeus ja näin on myös mitä suurimmassa määrin asunnonvälityspalveluiden kohdalla. Meiltä löytyvä välityspalkkio vertailu kertoo sinulle kaupunkisi välitysliikkeiden listahinnat. Yleiskuva alueesi välityshinnoittelusta auttaa sinua myöhemmässä vaiheessa sopimaan itsellesi paremman toimeksiannon.

Laatua on ennakkoon haastavaa verrata, mutta laki ei suotta vaadi välitysliikkeiltä vähintään 50% ammattipätevyyttä. Voit verrata toimistojen suhteellisia LKV-pätevyystasoja niin ikään palvelussamme. Pätevimmistä toimistoista löytynee myös paras kiinteistönvälittäjä.

Kilpailuta välittäjät

Kuluttajaviranomainen ohjeistaa asunnon myyntiä välittäjän kautta suunnittelevaa ottamaan arviot ja tarjoukset vähintään kolmesta eri välitysliikkeestä. Voit halutessasi pyytää meidät tässä vaiheessa apuun. Kilpailutuksemme on sinulle maksuton ja tuhannet ovat myyneet asuntonsa vinkkaamiemme välittäjien kautta – naapureitaan edullisemmin ja luultavasti myös parempaan hintaan. Ole alusta asti viisas ja kilpailuta välittäjä.

Kilpailuta kiinteistönvälittäjät