Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012
4/5

Saimme tarjouksen kolmelta välittäjältä, joista yhden tarjous johti sopimukseen. Kätevä palvelu.

Ritva K.Tampere
72175
Vertailua

Löydä paras kiinteistönvälittäjä

Paras kiinteistönvälittäjä on se, joka myy asuntosi parhaaseen hintaan, nopeasti ja sujuvasti. Lisäksi on hyvä, ettei välityspalkkio ole liian iso, ja tietysti välittäjän persoonallakin on väliä. Eikö niin?

Jos teet asuntokauppoja harvoin, et ehkä tunne yhtään välittäjää valmiiksi. Eikä itse asiassa välttämättä edes ole järkevää käyttää alalla juuri aloittanutta kaveria vaan sinulle parasta, asuntokauppojen asiantuntijaa.

Miten paras kiinteistönvälittäjä siis löytyy? Tietysti kilpailuttamalla. Tarjoamme kilpailutuksen maksutta ja ilman sitoumuksia:

Klikkaa tästä kiinteistönvälittäjien kilpailutukseen

Sovi arviokäynnit ja harkitse huolella

Kun kilpailutat välittäjät keskitetysti kauttamme, sinuun ottaa yhteyttä useampi alueesi välittäjä. Voit sopia jokaisen kanssa arviokäynnin ja saat heiltä tarjoukset. Samalla pystyt esittämään kysymyksiä välittäjille ja voit arvioida itse jokaisen asiantuntemusta ja kokemusta.

Jotta paras kiinteistönvälittäjä löytyy, sinun on huomioitava useita seikkoja. Me tiedämme, että kilpailutus – välittäjän valinta – on tärkeä vaihe asunnon myynnissä, joten olemme koonneet kaiken oleellisen tänne:

Opas kiinteistönvälittäjän kilpailuttajalle

Parhaat kiinteistönvälittäjät jakavat tietoa

On olemassa paljon eri lähteitä, joista saa tietoa toteutuneista asuntokaupoista (muun muassa Tilastokeskus ylläpitää myyntitilastoja). Lisäksi välittäjillä on yleensä pääsy alan omaan tietokantaan, joten kannattaa kysyä välittäjiltä arviokäynneillä lisätietoa näistä. Parhaat välittäjät jakavat tietoa, jolloin sinä pystyt helpommin pohtimaan myös itse, mikä olisi asunnollesi sopiva myyntihinta ottaen huomioon samalla alueella myydyt samanlaiset asunnot.

Oma hinta-arvio on tärkeä, koska silloin tällöin välittäjät saattavat ehdottaa asuntosi hinnaksi liian pientä tai liian suurta hintaa.

Ennen välittäjän valintaa kannattaa myös käyttää välityspalkkioiden vertailupalvelua, niin tiedät välityspalkkioiden normaalin tason paikkakunnallasi.

paras kiinteistönvälittäjä

Kannattaa myös ottaa huomioon, että kiinteistönvälitysalalla voi olla poikkeavia sopimusmalleja. Selvitä muun muassa, suorittaako sama kiinteistövälittäjä esittelyn, tarjousneuvottelut ja kaupanteon vai onko jokaisessa vaiheessa kenties oma henkilö.

Muista, että paraskaan välittäjä ei voi luvata mitään. Asunnon lopullinen myyntihinta riippuu lopulta markkinatilanteesta, eikä sittenkään välittäjän lupauksista.

Lue myös: