Asunnon myynti nopeasti

Miten myydä asunto nopeasti? Viime aikoina asuntokauppa on jälleen piristynyt, mutta kilpailu alalla on edelleen kovaa. Paljon uusia asuntoja on myymättä ja nämä kohteet kilpailevat vanhojen asuntojen  kanssa ostajien suosiosta. Stailauksesta onkin tullut vanhojen asuntojen avaintekijä matkalla nopeisiin kauppoihin. Seuraavassa 3 parasta stailausvinkkiä vanhan asunnon kauppaa nopeuttamaan.

Karsi tavaroita

Onnistuneen stailauksen lähtökohta on siisti yleisvaikutelma. Karsi näkyviltä pois kaikki ylimääräinen tavara. Erityisesti kätke henkilökohtaiset tavarat valokuvista lähtien. Tarkoitus on antaa tilaa ostajan mielikuville omasta elämästä asunnossa. Vastaavasti asunnon tulisi henkiä mahdollisimman vähän nykyisen asukkaan elämää.

Nappaa parhaat välitystarjoukset maksutta tästä

Yhtenäinen värimaailma

Stailauksen toinen suuri salaisuus on koota esille yhtenäinen värimaailma. Tämä saadaan aikaan tarpeen tullen jopa lainatekstiilien avulla. Ota huomioon kohderyhmäsi. Toisin sanoen huomioi stailaatko kotia lapsiperheelle vai yksinasujalle?

Parhaat puolet esiin

Virheitä ei pidä piilottaa, mutta parhaita puolia saa tietysti korostaa. Muista myös, että esineitä ei kannata ripotella ympäriinsä. Tee selkeitä kokonaisuuksia – “less is more”! Valokuvaajan käyttäminen on suositeltavaa, koska myyntikuvat ovat tänä päivänä usein se ykkösjuttu ostajien houkuttelemiseksi paikalle.

Lähde: Kotiliesi

Kilpailuta kiinteistönvälittäjät