Löydä Paras
Kiinteistönvälitys

Välitysvertailua jo 8 vuotta

sinun pitää valita paikkakunta

40037
Vertailua

Löydä paras kiinteistönvälitys

Pitäisikö löytää paras kiinteistönvälitys? Kirjaudu sisään yllä olevan toiminnallisuuden kautta ja löydät yritysten nykytilaan sekä myyntihistoriaan pohjautuvia vastauksia. Alla olevat asiat käyvät ilmi käden käänteessä:

  • Alueen parhaiten myyneet yritykset*
  • LKV-Pätevyydet
  • Toimiston Myyjämäärät
  • Toteutuneet välityspalkkiot
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)

Hyvä kiinteistövälitys

On pulmallista hakea sitä paikkakunnan parasta tähtivälittäjää. Sellaista tietoa ei vain ole ollut missään vertailtuna. Nyt tähän on vihdoin tullut uudistus. Pieni joukko kiinteistönvälitysliikkeistä laiminlyö lain asettamaa vaatimusta pätevyydestä. Kirjautumalla maksuttomaan vertailuumme näkee nopeimmin vastauksen kysymykseen mistä löytyisi se paras kiinteistönvälitys?

Asunnonvälityksiin on kannattavaa tutustua valmiiksi rekisteröitymällä ilmaiseksi vertailuumme. Pätevyydet ovat vertailussa pätemättömästä pätevään. Lisäksi täällä voi verrata myöskin todelliset euromääräiset välityspalkkiot paikkakunnalla sekä kiinteistövälittäjien hinnastot ja vastaanottaa päivän parhaat tarjoukset. Meillä onnistuu myös välitystarjousten kilpailutus  Avullamme selventyvät hyvät asunnonvälitykset. Lisätietoa välittäjien tehtävistä voi halutessaan opiskella kuluttajaviraston sivuilta.

*Effortia Oy:llä tiedossa olevan asuntokauppadatan mukaan

Välitysyrityksen valinta

Pohdi ennen välitysyrityksen edustajan vierailua kohteessa asuntosi todennäköistä toteutuvaa hintaa. Tämä on järkevää siitä syystä, että joskus asunnonvälittäjät saattavat ehdottaa kohteen hinnaksi vääränlaista hintaa.

Jotta löytyisi paras kiinteistönvälitys on hyvä idea pyytää arvioimaan välittäjä parista-kolmestakin eri välitysyrityksestä. Tämä on avuksi myös kohteen hinnan määrittämisessä. On järkevää myös ottaa huomioon, että välitysalan yrityksillä voi olla sisällöltään erilaisia palvelusisältöjä. Juuri siksi on tärkeää kartoittaa suorittaako sama kiinteistönvälittäjä esittelyn, tarjousneuvottelun ja asuntokaupat.

Kun välittäjä saapuu katselmukseen valintakriteerinä on useasti myytävän kohteen arvion realistisuus. Asunnon kauppahinta riippuu lopulta markkinoista, ei välittäjän lupauksista.

Välittäjän tehtävä on hankkia myytävään kohteeseen tarvittavat paperit. Näitä ovat mm. yhtiöjärjestys ja isännöitsijäntodistus sekä omakotitaloista mm. rasitustodistus ja kiinteistörekisteriote. Asunnonvälittäjällä on olemassa yleinen selonottovelvollisuus siinä, ovatko omistajan kertomat tai asiapapereista ilmenevät tiedot todellisia. Tällainen voisi olla vaikkapa asunnon pinta-alasta annettu tieto. Epäilyn herätessä tiedon oikeellisuudesta on välittäjän kerrottava siitä ostajalle. Myyntiedustaja edustaa näin ollen kumpaakin kaupan osapuolta.

paras kiinteistönvälitys

Asuntovälittäjän valinta

Pohdi ennen asuntovälittäjän tapaamista asuntosi realistista kauppahintaa. Se on järkevää siksi, että joskus kiinteistönvälittäjät saattavat tarjota asuntosi hinnaksi epärealistisen suurta hintaa.

Jotta löytyy se paras kiinteistönvälitys on paras tapa pyytää tutustumaan kohteeseen asunnonvälittäjä useammasta eri välitysyrityksestä. Tämä on avuksi myös oikean hinnan kartoittamisessa. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että välitysyrityksillä on useasti toisistaan poikkeavia toimintamalleja. Tästä syystä on suotavaa kartoittaa huolehtiiko sama kiinteistövälittäjä kohteen esittelemisen, tarjousten vastaanottamisen ja asuntokaupat.

Kun kiinteistönvälittäjä tulee katselmukseen valintakriteerinä on useinkin myyntiin ajatellun kohteen hinta-arvion realistisuus. Kaupan kohteen lopullinen myyntihinta riippuu kuitenkin asuntomarkkinoista, eikä niinkään välittäjän lupauksista.

Kiinteistönvälitysliikkeen tehtävänä on hommata myytävään kohteeseen tarvittavat paperit. Näitä ovat isännöitsijäntodistus ja yhtiöjärjestys ja kiinteistöistä mm. kiinteistörekisteriote ja rasitustodistus. Välitysyrityksillä on kuitenkin yleinen selonottovelvollisuus siitä, ovatko omistajan kertomat ja liitteistä ilmi tulleet tiedot todellisia. Tällainen voi olla vaikkapa kohteen pinta-alasta tarjottu tieto. Epäilyn herätessä tiedon oikeellisuudesta on välittäjän kerrottava asiasta ostajalle. Kohteen hoitaja edustaa näin ollen kumpaakin kaupan osapuolta.