Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012

sinun pitää valita paikkakunta

50409
Vertailua

Kiinteistönvälittäjä Vantaa

Astu yllä olevan hakutoiminnallisuuden avulla tästä maksuttomaan vertailupalveluumme ja katso hetkessä paikkakuntasi asunnon myynti yrityksineen ja hintoineen. Palvelusta löydät hintatiedon jokaiselle alueella asuntokauppaa ammatikseen tekevälle asunnonvälitykselle selkeästi vertailtuna. Onko se kiinteistönvälittäjä Vantaa mitä etsit? Katso nopeasti ja vaivattomasti vaikkapa:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välityspalkkioita etukäteen säästät aikaasi. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailusta on lisäksi suuri apu välityspalkkioista väännettäessä.

Välitysala on pullollaan myyntiväkeä. Tämän ansiosta asunnon omistajalla on usein kiitettävän paljon valinnanvaraa asunnon myyjän suhteen. Onko mielessä valjastaa asuntoa myymään kiinteistönvälittäjä Vantaa alueelta?

Myyntihenkilöitä voidaan kilpailuttaa, jotta toimijoiden seasta löytyy sopivin välittäjä, asunnonmyyntiprosessi etenee suunnitellusti ja lopputulos on onnistunut. Hyvän asunnon myyjän voi onneksi tunnistaa monesta seikasta. On myös tärkeää valita välittäjäksi henkilö, josta pitää ja kenen kanssa keskinäiset kemiat toimivat. Ennen toimeksiantosopimuksen allekirjoittamista on tärkeää välittäjän kanssa käydä lävitse seuraavat asiat, jotta valinta osuu varmasti nappiin.

Kilpailutuksella säästää

Välityspalkkio on välittäjän saama korvaus tehdystä myyntityöstä. Iso osa välittäjistä tekee työtä alalla provisiopalkalla, eli jokaisella tehdyllä kaupalla on erityisen suuri merkitys välittäjän mahdollisuuksiin toimia menestyksekkäästi ja pitkäaikaisesti välitysalalla. Välityspalkkio lasketaan asunnon toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta tai myyntihinnasta. Välityspalkkiot vaihtelevat paljon välitysliikkeiden välillä. Normaalia välityspalkkiota on melkein mahdoton osoittaa, sillä välityspalkkion suuruus sovitaan vasta välittäjän ja asiakkaan keskinäisten neuvotteluiden tuloksena. On myös toimijoita, joiden välityspalkkio ei ole sovittavissa erikseen. Asuntokaupoilla puhutaan sadoista tuhansista euroista ja siksi myös välityspalkkion koko on useinkin merkittävä. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä Vantaa ottaa työstään realistisen palkkion ja selvittää sen asiakkaalleen vilpittömästi. Tästä linkistä voit halutessasi ladata Kiinteisönvälitysalan Keskusliiton hyvän välitystavan oppaan.

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on kovin helppoa verrata kiinteistönvälittäjä Vantaaasiaa paikkakunnalla. Tämä sikäli, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja esittelemä vertailupalvelu. Palvelu perustettiin laillistettujen kiinteistönvälitysliikkeiden palveluhintojen vertailemiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui asunnonvälittäjien viikottaisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt tietoa siitä mitä kustantaa mr. tai mrs kiinteistönvälittäjä Vantaa palvelut? Vertailumme tullessa julki lain hintamerkinnän noudattaminen joutui tutkinnan alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme viranomaisten kanssa johti lopulta siihen, että nykyisin lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain velvoittamat hinnastonsa.

Välityspalkkioita onkin jo vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Välitysliikkeen käyttäminen ja välityspalkkiot

Välitysyrityksen palveluiden hyväksikäyttö asuntokaupoilla on tiedetysti suosiossa. Tämä siitä syystä, että ostajat luottavat usein enemmän välitysyrityksellä myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välittäjä hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperihommat, esittelyn ja loppuun itse kaupanteon.

Välityspalkkioissa tulee olla kuitenkin hereillä. Usein välityspalkkiot peritään vain totetuneesta kaupasta. Eräillä kiinteistönvälityksillä on kuitenkin myös joskus kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös monen kiinteistönvälitysliikkeen palvelupaketissa. Kiinteän summan hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttuaalinen palkkiomalli on palkkaperusteena kuitenkin välittäjää kannustavin ratkaisu.

kiinteistönvälittäjä Vantaa

kiinteistönvälittäjä Vantaa

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on kovin helppoa vertailla kiinteistönvälittäjä Vantaaasiaa paikkakunnalla. Tämä siitä syystä, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelumme perustettiin asunnon- ja kiinteistönvälityksen hinnastojen vertailemiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui asuntokauppiaiden viikottaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt koottua tietoa siitä mitä maksaa hra. tai rva kiinteistönvälittäjä Vantaa palvelukset? Palkkiovertailun ansiosta lain hintamerkinnän noudattaminen joutui suurennuslasin alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranhaltijan kanssa johti lopulta siihen, että nykyisin lähes kaikki asunnonvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat internetsivuillaan lain vaatimat hinnastonsa.

Välityshinnastoja onkin jo vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Välittäjän käyttö ja välityspalkkiot

Kiinteistövälittäjän palveluiden hyväksikäyttö asunnon myynnissä on tunnetusti suosittua. Tämä siksi, että ostajat luottavat usein enemmän välitysliikkeellä myynnissä oleviin myyntikohteisiin. Välittäjä hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperityön, esittelyn ja lopuksi itse asuntokaupan.

Välittäjien palkkiossa kannattaa olla kuitenkin hereillä. Usein välityspalkkio peritään vain asuntokaupoilla. Joillakin välitysliikkeillä on kuitenkin myös joitakin kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös monenkin kiinteistönvälitysliikkeen tarjonnassa. Kiinteän summan hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttiperusteinen palkkiomalli on palkkioperusteena kuitenkin myyntiedustajaa kannustavin ratkaisu.

Vantaan alueellinen jako

Vantaa jakautuu seitsemään suuralueeseen. Tarkemmin ottaen Myyrmäen-, Kivistön-, Aviapoliksen-, Tikkurilan-, Koivukylän-, Korson- ja Hakunilan suuralueeseen. Nämä alueet jakautuivat vielä yli 50 erilliseen kaupunginosaan. Katso täältä uusimmat toteutuneet asuntojen hinnat Vantaa.