Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012
5/5

Kilpailutus toimi oikein hyvin. Saimme käsityksn hintatasosta ja löysimme parhaan välittäjän. Asunto myytiin viikon sisään myynti-ilmoituksen julkaisemisesta.

J. MikkolaTampere
78987
Vertailua
4/5
keskiarvo 4,0 tähteä - 330 arvostelua

Kiinteistönvälittäjä Turku

Astu yllä olevan hakukentän avulla sisään ilmaiseen vertailuun ja tutki helposti paikkakuntasi asunnon myynti yrityksineen ja palkkioineen. Palvelusta löydät välityspalkkiot jokaiselle alueella toimivalle välitysyritykselle ymmärrettävästi vertailtuna. Onko se kiinteistönvälittäjä Turku mitä etsit? Vertaile nopeasti ja helposti esimerkiksi:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välityspalkkiot etukäteen säästät aikaa ja rahaa. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailemisesta on lisäksi todella suuri hyöty välityspalkkioista neuvoteltaessa.

Kiinteistönvälitysala on täynnä myyntiedustajia. Tästä johtuen asunnon omistajalla on usein melko paljon valinnanvaraa asiantuntijoiden suhteen. Onko ajatuksena valjastaa asuntoa myymään kiinteistönvälittäjä Turku alueelta?

Myyntiväkeä kannattaa kilpailuttaa, jotta toimijoiden seasta löytyy erityisen hyvä välittäjä, asunnonmyyntiprosessi etenee suunnitelman mukaisesti ja lopputulos on onnistunut. Muita paremman asunnon myyjän voi onneksi tunnistaa useasta asiasta. On lisäksi tärkeää valita välittäjäksi henkilö, josta pitää ja kenen kanssa keskinäiset kemiat toimivat. Ennen toimeksiantosopimuksen allekirjoittamista kannattaa välittäjän kanssa käydä läpi seuraavat seikat, jotta valinta osuu kohdilleen.

Kilpailuttamalla edullinen palkkio

Välityspalkkio on välittäjän saama palkkio tehdystä myyntityöstä. Iso osa välittäjistä toimii alalla provisiopalkalla, eli jokaisella tehdyllä kaupalla on erityisen suuri merkitys välittäjän mahdollisuuksiin toimia sitoutuneesti ja pitkäaikaisesti välitysalalla. Välityspalkkio lasketaan asunnon toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta tai myyntihinnasta. Välityspalkkiot vaihtelevat paljonkin välitysliikkeiden välillä. Normaalia välityspalkkiota on lähes mahdotonta määrittää, koska välityspalkkioiden määrä sovitaan vasta välittäjän ja asiakkaan keskinäisten neuvotteluiden tuloksena. On myös yrityksiä, joiden välityshinta ei ole erikseen sovittavissa. Asuntokaupoilla puhutaan sadoista tuhansista euroista ja siitä syystä myös palkkion koko on useasti merkittävä. Oikeudenmukainen kiinteistönvälittäjä Turku ottaa työstään työn vaativuutta vastaavan palkkion ja selvittää sen asiakkaalleen avoimesti. Tämän linkin kautta voit halutessasi ladata KVKL:n hyvän välitystavan oppaan.

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on jo helppoa vertailla kiinteistönvälittäjä Turkutarjontaa alueella. Tämä sikäli, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelu pystytettiin välitysyritysten hinnastojen vertailemiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui välitysyritysten viikottaisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt tietoa siitä paljonko maksoi mr. tai mrs kiinteistönvälittäjä Turku palvelukset? Vertailumme synnyttyä lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui tutkinnan alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme viranhaltijan kanssa on johtanut siihen, että nykyään lähes kaikki asunnonvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain vaatimat hinnastonsa.

Välityspalkkioita sittemmin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Asunnonvälittäjän käyttö ja välityspalkkiot

Asuntovälittäjän palveluiden käyttäminen asuntokaupoilla on tiedetysti suosittua. Tämä sen johdosta, että ostajat luottavat useinkin enemmän välitysyrityksellä myynnissä oleviin kohteisiin. Välitysyritys hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperityön, esittelyn ja lopuksi itse asuntokaupan.

Välityspalkkiossa tulee olla kuitenkin valppaana. Usein välityshinnat peritään vain asuntokaupoilla. Muutamalla kiinteistönvälityksillä on kuitenkin myös joitakin kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös monenkin kiinteistönvälitysliikkeen palvelupaketissa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttiperusteinen palkkiomalli on palkkioperusteena kuitenkin myyntiedustajaa kannustavin ratkaisu.

kiinteistönvälittäjä Turku

kiinteistönvälittäjä Turku

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on todella helppoa verrata kiinteistönvälittäjä Turkutarjontaa paikkakunnalla. Tämä siksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelumme on perustettu kiinteistönvälityksen hinnastojen vertailemiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui välitysyritysten jokaviikkoisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä oltu Suomessa nähty. Mistään ei löytynyt koottua tietoa siitä mitä kustantaa herra tai rouva kiinteistönvälittäjä Turku palvelut? Välityspalkkiovertailun johdosta lain hintamerkinnän noudattaminen joutui tutkinnan alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme viranomaisen kanssa johti siihen, että tässä vaiheessa lähes kaikki asunnonvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain vaatimat palveluhintansa.

Välityshintoja onkin jo vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Välitysliikkeen käyttö ja välityspalkkiot

Asunnonvälittäjän palveluiden hyväksikäyttö asunnon myynnissä on tiedetysti suosittua. Tämä siitä syystä, että ostajat luottavat useasti enemmän välittäjällä myynnissä oleviin kohteisiin. Välitysyritys hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperihommat, esittelemisen ja lopuksi itse asuntokaupan.

Välittäjän palkkiossa tulee olla kuitenkin valveilla. Usein välityspalkkio peritään vain toteutuneista asuntokaupoista. Muutamalla välitysyrityksillä on poikkeuksellisesti myös joskus kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös usean välitysyrityksen palvelupaketissa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttuaalinen palkkiomalli on palkkioperusteena kuitenkin myyntihenkilöä kannustavin ratkaisu.

Turun alueellinen jako

Turulla on kaksitasoinen aluejako: suuralueet ja kaupunginosat. Suuraluejako ei aina seuraa Turussa kaupunginosajakoa, mutta alla olevasta taulukosta löytyvät asuinalueina Turun merkittävimmät kaupunginosat. Voit myös tarkastella tästä uusimmat toteutuneet asuntojen hinnat Turku.