Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012

sinun pitää valita paikkakunta

50409
Vertailua

Kiinteistönvälittäjä Tampere

Astu yllä olevan hakukentän avulla tästä maksuttomaan vertailuun ja katso hetkessä paikkakuntasi asunnon myynti yrityksineen ja hintoineen. Palvelustamme löydät välityspalkkiot jokaiselle alueella kauppaa tekevälle asuntokauppiaalle selkeästi vertailtuna. Onko se kiinteistönvälittäjä Tampere mitä etsit? Katso nopeasti ja vaivattomasti vaikkapa:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välityshinnat etukäteen säästyy aikaa ja rahaa. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailemisesta on lisäksi todella suuri hyöty välityspalkkioista neuvoteltaessa.

Asuntokaupan ala on tupaten täynnä välitystoimihenkilöitä. Tämän vuoksi kohteen omistajalla on usein suunnattoman paljon valinnanvaraa asunnon myyjän suhteen. Onko ajatuksissa valjastaa asuntoa myymään kiinteistönvälittäjä Tampere alueelta?

Kiinteistövälittäjiä voidaan kilpailuttaa, jotta toimijoiden seasta löytyy ammattitaitoisin välittäjä, asunnonmyyntiprosessi etenee suunnitelman mukaan ja lopputulos on onnistunut. Ammattitaitoisen myyntihenkilön voi onneksi tunnistaa monesta asiasta. On lisäksi tärkeää valita välittäjäksi henkilö, josta pitää ja kenen kanssa keskinäiset kemiat toimivat. Ennen toimeksiantosopimuksen allekirjoittamista on suotavaa välittäjän kanssa käydä läpi seuraavat asiat, jotta valinta osuu kohdilleen.

Kilpailuttamalla palkkio maltilliseksi

Välityspalkkio on välittäjän saama palkkio tehdystä työstä. Iso osa välittäjistä työskentelee alalla provisiopalkalla, eli jokaisella tehdyllä kaupalla on erityisen suuri merkitys välittäjän mahdollisuuksiin toimia sitoutuneesti ja pitkäaikaisesti välitysalalla. Välityspalkkio lasketaan asunnon toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta tai myyntihinnasta. Välityspalkkiot vaihtelevat oleellisesti välitysyritysten kesken. Tyypillistä välityspalkkiota on lähes mahdotonta saada selville, sillä välityspalkkion suuruus sovitaan lopullisesti välittäjän ja kuluttajan keskinäisten neuvotteluiden päätteeksi. On myös yrityksiä, joiden välityshinta ei ole erikseen sovittavissa. Asuntokaupoilla puhutaan sadoista tuhansista euroista ja siitä syystä myös välityspalkkion koko on hyvin usein merkittävä. Menestyvä kiinteistönvälittäjä Tampere ottaa työstään realistisen palkkion ja selvittää sen myös asiakkaalleen avoimesti. Tätä kautta voit tutustua Kiinteisönvälitysalan Keskusliiton hyvän välitystavan oppaan.

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on kovin helppoa selvitellä kiinteistönvälittäjä Tampereasiaa paikkakunnalla. Tämä sen vuoksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelu pystytettiin kiinteistön- ja asunnonvälityksen palveluhintojen vertailemiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui asuntokauppiaiden sunnuntaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä oltu Suomessa nähty. Mistään ei löytynyt tietoa siitä paljonko kustansi mr. tai mrs kiinteistönvälittäjä Tampere palvelukset? Vertailumme julkaisun vuoksi lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui tarkastelun alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme viranomaisten kanssa johti lopulta siihen, että nykyään lähes kaikki välitysyritykset Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain velvoittamat palveluhintansa.

Välityspalkkioita sittemmin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Välittäjän käyttäminen ja välityspalkkiot

Kiinteistövälittäjän palveluiden käyttö asuntokaupassa on tunnustetusti suosiossa. Tämä sen vuoksi, että ostajat luottavat useinmiten enemmän välitysyrityksellä myynnissä oleviin kohteisiin. Välitysyritys hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperihommat, esittelemisen ja lopuksi itse asuntokaupan.

Välittäjän palkkiossa tulee olla kuitenkin valveilla. Usein välityshinnat peritään vain totetuneesta kaupasta. Joillakin kiinteistönvälittäjillä on poikkeuksena myös joissakin tapauksissa kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös monen välitysyrityksen valikoimissa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on palkkioperusteena eittämättä myyntihenkilöä kannustavin ratkaisu.

kiinteistönvälittäjä Tampere

kiinteistönvälittäjä Tampere

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on helppoa verrata kiinteistönvälittäjä Tamperetarjontaa alueella. Tämä siitä syystä, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelu perustettiin kiinteistön- ja asunnonvälityksen palveluhintojen vertaamiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui välitysliikkeiden viikottaisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä oltu Suomessa nähty. Mistään ei tietoa löytynyt siitä mitä kustantaa mr. tai mrs kiinteistönvälittäjä Tampere palvelut? Välityspalkkiovertailun tullessa julki lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui tarkastelun alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranomaisten kanssa on johtanut siihen, että nykyään lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain vaatimat palveluhintansa.

Välityshinnastoja sittemmin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Välittäjän käyttö ja välityspalkkiot

Kiinteistönvälityksen palveluiden käyttäminen asuntokaupoilla on tunnetusti suosiossa. Tämä sen johdosta, että ostajat luottavat useinmiten enemmän välitysliikkeellä myynnissä oleviin kohteisiin. Välitysliike hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperihommat, esittelyn ja lopuksi itse asuntokaupan.

Välittäjän palkkiossa tulee olla kuitenkin valppaana. Usein välityshinnat peritään vain totetuneesta kaupasta. Muutamalla asunnonvälityksillä on kuitenkin myös toisinaan kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös monenkin välitysliikkeen palvelupaketissa. Kiinteän palkkion hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on palkkioperusteena kuitenkin myyntiedustajaa kannustavin ratkaisu.

Tampereen alueellinen jako

Tampereen kaupungilla on käytössään kolmitasoinen aluejako: suuralueet, suunnittelualueet ja tilastoalueet. Tampereen tilastoalueet noudattelevat asemakaavassa vahvistettuja kaupunginosien rajoja. Katso täällä uusimmat toteutuneet asuntojen hinnat Tampere.