Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012

sinun pitää valita paikkakunta

42938
Vertailua

Kiinteistönvälitys Kilo

Astu yllä olevan hakutoiminnallisuuden kautta ilmaiseen vertailuumme ja tutki helposti kiinteistönvälitys Kilo yrityksineen ja palkkioineen. Täältä löydät hintatiedot jokaiselle alueella toimivalle asunnonvälitykselle ymmärrettävästi vertailtuna. Onko se Kiinteistönvälitys Kilo mitä etsit? Tutki nopeasti ja vaivattomasti vaikkapa:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välityspalkkiot etukäteen säästyy aikaa ja rahaa. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailemisesta on lisäksi todella suuri hyöty välityskustannuksista neuvoteltaessa.

Löydä nopeasti kiinteistönvälittäjä Kilo tästä palvelusta

Kirjautumalla ilmaiseen vertailuun löydät välityspalkkioprosentit ja LKV-pätevyystasot kaupunginosassa Kilo. Kaiken kukkuraksi voit vertailla mitä muut ovat Espoossa maksaneet vastaavan kokoisista kohteista välityspalkkiota todellisesti. Meillä vertaat siten alueella Kilo jokaisen asunnonvälittäjän hinnat. Voi kun kiinteistönvälittäjä Kilo löytyykin niin helposti.

Kiinnostavatko enemmän asuntojen neliöhinnat Espoo? Vertailupalvelussamme voi myös tutkia alueella Kilo toteutuneiden asuntokauppojen totetuneita neliöhintoja. Tiedot perustuvat Tilastokeskuksen hintatietoihin ja palvelumme kautta voi myös tilata maksuttoman suurpiirteisen hinta-arvion asuntonsa arvosta.

Lisää tietoa välitysliikkeiden kanssa toimimisesta on mahdollista lukaista kuluttajaviraston sivuilta.

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on todella helppoa selvitellä asiaa kiinteistönvälitys Kilo. Tämä siksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja esittelemä vertailupalvelu. Palvelu perustettiin välitysyritysten palveluhintojen vertailemiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui asuntokauppiaiden jokaviikkoisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt kootusti tietoa siitä paljonko otti hra. kiinteistönvälittäjä Kilo. Palkkiovertailun julkaisun vuoksi lain hintamerkinnän noudattaminen joutui tutkinnan alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme viranomaisen kanssa johti lopulta siihen, että nykyään lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain edellyttämät palveluhinnastonsa.

Välityshinnastoja onkin jo vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Välitysyrityksen käyttäminen ja välityspalkkiot

Laillistetun kiinteistönvälittäjän palveluiden käyttö asunnon myynnissä on tunnustetusti suosiossa. Tämä siksi, että ostajat luottavat useasti enemmän välitysliikkeellä myynnissä oleviin myyntikohteisiin. Välitysyritys hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperihommat, esittelyn ja loppuun itse kaupanteon.

Välittäjien palkkiossa kannattaa olla kuitenkin hereillä. Usein välityshinnat peritään vain toteutuneista asuntokaupoista. Eräillä välitysliikkeillä on kuitenkin myös joitakin kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös usean asunnonvälittäjän valikoimissa. Kiinteän summan hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on palkkioperusteena eittämättä välittäjää kannustavin ratkaisu.

Kilo

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on helppoa verrata asiaa kiinteistönvälitys Kilo. Tämä sen vuoksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelu pystytettiin kiinteistönvälityksen palveluhintojen vertaamiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui välitysyritysten jokaviikkoisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt koottua tietoa siitä paljonko veloitti hra. kiinteistönvälittäjä Kilo. Palkkiovertailumme ansiosta lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui tarkastelun alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranomaisen kanssa johti lopulta siihen, että tässä vaiheessa lähes kaikki asunnonvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat internetsivuillaan lain edellyttämät palveluhinnastonsa.

Välityshintoja onkin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Välittäjän käyttäminen ja välityspalkkiot

Laillistetun välitysliikkeen palveluiden hyväksikäyttö asuntokaupassa on tiedetysti suosittua. Tämä siksi, että ostajat luottavat useinmiten enemmän välittäjän kautta myynnissä oleviin kohteisiin. Välittäjä hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperityön, esittelyn ja loppuun itse kaupanteon.

Välityspalkkioissa tulee olla kuitenkin valveilla. Usein välityspalkkiot peritään vain toteutuneista asuntokaupoista. Eräillä välitysyrityksillä on poikkeuksellisesti myös joitakin kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös monen asunnonvälittäjän valikoimissa. Kiinteän palkkion hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttiperusteinen palkkiomalli on palkkioperusteena kuitenkin välittäjää kannustavin ratkaisu.