Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012

sinun pitää valita paikkakunta

50409
Vertailua

Kiinteistönvälittäjä Helsinki

Astu yllä olevan hakukentän kautta tästä ilmaiseen vertailuumme ja näe hetkessä paikkakuntasi asunnon myynti välitysyrityksineen ja hintoineen. Palvelusta löydät hintatiedot jokaiselle alueella asuntoja myyvälle kiinteistönvälitykselle selkeästi vertailtuna. Onko se kiinteistönvälittäjä Helsinki mitä etsit? Löydä helposti ja nopeasti vaikkapa:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välityspalkkioita etukäteen säästät aikaa ja rahaa. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailusta on lisäksi todella suuri hyöty välityshinnoista neuvoteltaessa.

Asuntokaupan ala on ääriään myöten täynnä asunnonvälittäjiä. Tätä silmällä pitäen asunnon omistajalla on usein melko paljon valinnanvaraa asunnonvälittäjien suhteen. Onko aatoksissa palkata kiinteistönvälittäjä Helsinki alueelta?

Kiinteistövälittäjiä kannattaa kilpailuttaa, jotta toimijoiden seasta löytyy paras välittäjä, asunnonmyyntiprosessi etenee suunnitellusti ja lopputulos on onnistunut. Ammattitaitoisen välittäjän voi onneksi tunnistaa useasta seikasta. On lisäksi tärkeää valita välittäjäksi henkilö, josta pitää ja kenen kanssa keskinäiset kemiat toimivat. Ennen toimeksiantosopimuksen allekirjoittamista on tärkeää välittäjän kanssa käydä läpi seuraavat seikat, jotta valinta osuu oikein.

Kilpailuttamalla sopiva palkkio

Välityspalkkio on välittäjän saama palkkio tehdystä myyntityöstä. Iso osa välittäjistä tekee työtä alalla provisiopalkalla, eli jokaisella tehdyllä kaupalla on erityisen suuri merkitys välittäjän mahdollisuuksiin toimia menestyksekkäästi ja pitkäaikaisesti välitysalalla. Välityspalkkio lasketaan asunnon toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta tai myyntihinnasta. Välityspalkkiot vaihtelevat paljonkin välitysliikkeiden välillä. Tyypillistä välityspalkkiota on lähes mahdotonta saada selville, sillä välityspalkkion suuruus selviää lopullisesti välitysliikkeen ja asiakkaan keskinäisten neuvotteluiden tuloksena. On myös toimijoita, joiden välityshinta ei ole sovittavissa erikseen. Asuntokaupoissa puhutaan sadoista tuhansista euroista ja siksi myös välityspalkkioiden koko on hyvin usein merkittävä. Pätevä kiinteistönvälittäjä Helsinki ottaa työstään työn vaativuutta vastaavan palkkion ja perustelee sen myös asiakkaalleen avoimesti. Tämän linkin kautta voit lukea KVKL:n hyvän välitystavan oppaan.

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on kovin helppoa vertailla kiinteistönvälittäjä Helsinkiasiaa paikkakunnalla. Tämä siksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja esittelemä vertailupalvelu. Palvelumme perustettiin kiinteistön- ja asunnonvälityksen hintojen vertaamiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui asunnonvälittäjien sunnuntaisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt tietoa siitä mitä maksaa mr. tai mrs kiinteistönvälittäjä Helsinki palvelukset? Vertailupalvelumme ansiosta lain hintamerkinnän noudattaminen joutui suurennuslasin alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranhaltijan kanssa on lopulta johtanut siihen, että nykyisin lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat verkkosivuillaan lain velvoittamat palveluhintansa.

Välityspalkkioita sittemmin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Välitysyrityksen käyttö ja välityspalkkiot

Kiinteistönvälittäjän palveluiden hyväksikäyttö asuntokaupassa on tunnetusti suosiossa. Tämä sen vuoksi, että ostajat luottavat useinmiten enemmän välitysliikkeellä myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välitysyritys hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperihommat, esittelyn ja lopuksi itse kaupanteon.

Välittäjän palkkiossa kannattaa olla kuitenkin tarkkana. Usein välityspalkkio peritään vain toteutuneista asuntokaupoista. Eräillä välitysliikkeillä on poikkeuksena myös toisinaan kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös monen välitysliikkeen valikoimissa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on palkkaperusteena kuitenkin välittäjää kannustavin ratkaisu.

kiinteistönvälittäjä Helsinki

kiinteistönvälittäjä Helsinki

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on helppoa vertailla kiinteistönvälittäjä Helsinkiasiaa paikkakunnalla. Tämä siksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja esittelemä vertailupalvelu. Palvelu pystytettiin laillistettujen kiinteistönvälitysliikkeiden hinnastojen vertaamiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui asuntokauppiaiden jokaviikkoisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä oltu Suomessa nähty. Mistään ei tietoa löytynyt siitä paljonko kustansi mr. tai mrs kiinteistönvälittäjä Helsinki palvelukset? Vertailumme johdosta lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui tutkinnan alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranhaltijan kanssa on johtanut siihen, että nykyisin lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain vaatimat hinnastonsa.

Välityspalkkioita onkin jo vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Kiinteistönvälitysliikkeen käyttö ja välityspalkkiot

Kiinteistönvälittäjän palveluiden hyväksikäyttö asuntokaupassa on tunnetusti suosiossa. Tämä siitä syystä, että ostajat luottavat useinmiten enemmän välitysliikkeellä myynnissä oleviin kohteisiin. Välitysyritys hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperihommat, esittelemisen ja lopuksi itse kaupanteon.

Välittäjän palkkiossa kannattaa olla kuitenkin tarkkana. Usein välityspalkkiot peritään vain asuntokaupoilla. Muutamalla asunnonvälityksillä on poikkeuksellisesti myös joskus kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös usean kiinteistönvälitysliikkeen valikoimissa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttiperusteinen palkkiomalli on laskutuksen perusteena eittämättä myyntihenkilöä kannustavin ratkaisu.

Helsingin alueellinen jako

Helsingissä on tällä hetkellä lähes sata kaupunginosaa ja niissä useita suurpiirejä, peruspiirejä, toista sataa osa-aluetta sekä useita satoja pienalueita. Seuraavista listan kohdista voit löytää Helsingin merkittävimmät kaupunginosat ja niiden tunnetuimmat osa-alueet. Katso täällä tuoreimmat toteutuneet asuntojen hinnat Helsinki.