ClickCease Asuntojen hinnat Asuntojen hinnat - Käyttöehdot - Asuntojen hintatiedot ja neliöhinnat

Asuntokauppadatan käyttöehdot

Näitä käyttöehtoja sovelletaan tämän palvelun tarjoajan, sivuvierailijan sekä rekisteröityneen asiakkaan välillä.

Palvelu on käyttäjälleen maksuton.

Vastuunvapautus

Palveluntarjoaja ei tuota palvelussa esitettäviä hintatietoja eikä se takaa esittämiensä tietojen oikeellisuutta.

Selaamalla tässä palvelussa esitettyä hintatietoa tulee ymmärtää palvelun tietolähteenä olevan Tilastokeskuksen avoimen asuntokauppadatan.

Kaikki palvelukäyttö tapahtuu täysin omalla vastuulla. Palveluntarjoaja ei millään tavalla vastaa sivuvierailijan tai rekisteröityneen palvelukäytön vuoksi aiheutuneista menetyksistä.

Tilaamalla sähköpostiinsa hinta-arvion rekisteröityvä vahvistaa ymmärtävänsä toimitetun hinta-arvion muodostuvan samassa postinumerossa myytyjen yksiöiden, kaksioiden, kolmioiden tai sitä suurempien asunto-osakekauppojen toteutuneilla keskineliöhinnoilla.

Tilaamalla hinta-arvion sähköpostiinsa tilaaja vahvistaa ymmärtävänsä lisäksi, että pelkästään keskihinnoilla saatuun arvioon ei tule luottaa, arvio on usein virheellinen eikä sitä siksi koskaan tule yksinomaan pitää myyntihinnan tai hintapyynnön perustana.

Tekijänoikeudet

Mitään palvelun osaa ei saa jäljentää, toisintaa, kopioida, myydä, jälleenmyydä, tai muutoin hyödyntää kaupallisessa tarkoituksessa, jolle palveluntarjoaja ei nimenomaisesti ole antanut kirjallista hyväksyntää.

Tästä palvelusta noudettujen tietojen luetteloperusteinen julkaisu on kielletty kaikille tahoille. Luvallisen julkaisun piiriin kuuluvat vain tiedotteissa annetut tiedot. Luettelosuojan loukkaus aiheuttaa aina vahingonkorvausvastuun.

Palveluntarjoajalla on oikeus estää sivuvierailijan sekä asiakkaan yritys käyttää sivustoa koska tahansa.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

Sivuvierailijan rekisteröidyttyä asiakkaaksi hinta-arvion kautta on palveluntarjoajalla oikeus käsitellä sille jätettyjä henkilötietoja sekä oikeutettu etu hyödyntää kaikkia sille luovutettuja tietoja markkinoinnissaan.

Rekisteritietoja ei välitetä eteenpäin välitysliikkeille tai pankeille ilman asiakkaan suullista tai kirjallista suostumusta. Kirjalliseksi suostumukseksi katsotaan rekisteröitymisen yhteydessä jätetty lupa välitystarjousten tekoon tai erillisen kilpailutuslomakkeen täyttö.

Versio tullut voimaan 30.9.2019

Rekisteriseloste | Evästeet

/asuntojen-hinnat/kayttoehdot.html