Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012
4/5

Saimme tarjouksen kolmelta välittäjältä, joista yhden tarjous johti sopimukseen. Kätevä palvelu.

Ritva K.Tampere
71862
Vertailua

Välityspalkkiot Vantaa

Kirjaudu yllä olevan hakukentän kautta tästä sisään maksuttomaan vertailupalveluumme ja näe silmänräpäyksessä paikkakuntasi asunnon myynti yrityksineen ja hintoineen. Täältä löydät välityspalkkion jokaiselle alueella asuntoja myyvälle kiinteistönvälitykselle ymmärrettävästi vertailtuna. Onko se välityspalkkiot Vantaa mitä etsit? Löydä helposti ja nopeasti vaikkapa:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välitysliikkeet etukäteen säästät rahaa ja hermoja. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailemisesta on lisäksi suuri apu välityskustannuksista neuvoteltaessa.

Kiinteistönvälityksen toimiala on pullollaan myyntiväkeä. Tästä johtuen asunnon omistajalla on usein uuvuttavan paljon valinnanvaraa myyntiedustajien suhteen. Pohditko vastausta millaisia ovat välityspalkkiot Vantaa alueella?

Myyntihenkilöitä voidaan kilpailuttaa, jotta toimijoiden seasta löytyy sopivin välittäjä, asunnonmyyntiprosessi etenee suunnitellusti ja lopputulos on onnistunut. Taidokkaan asunnon myyjän voi onneksi tunnistaa useasta seikasta. On myös tärkeää valita välittäjäksi henkilö, josta pitää ja kenen kanssa keskinäiset kemiat toimivat. Ennen toimeksiantosopimuksen allekirjoittamista on välttämätöntä välittäjän kanssa käydä läpi seuraavat kohdat, jotta valinta osuu kohdilleen.

Välittäjän käyttäminen ja välityspalkkiot

Asuntovälittäjän palveluiden käyttäminen asunnon myynnissä on tiedetysti suosiossa. Tämä sen vuoksi, että ostajat luottavat useinmiten enemmän välittäjällä myynnissä oleviin kohteisiin. Välitysliike hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperityön, esittelyn ja loppuun itse kaupanteon.

Välityspalkkiossa kannattaa olla kuitenkin hereillä. Usein välityshinta peritään vain totetuneesta kaupasta. Eräillä kiinteistönvälittäjillä on poikkeuksellisesti myös joskus kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös usean välitysliikkeen tarjonnassa. Kiinteän palkkion hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttuaalinen palkkiomalli on palkkaperusteena kuitenkin välittäjää kannustavin ratkaisu.

Välityspalkkiovertailun historia

Nykypäivänä on lapsellisen helppoa selvitellä asiaa välityspalkkiot Vantaa. Tämä siitä syystä, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelumme pystytettiin laillistettujen kiinteistönvälitysliikkeiden hintojen vertailemiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui välitysyritysten viikottaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt kootusti tietoa siitä paljonko maksoivat välityspalkkiot Vantaa? Palkkiovertailun synnyttyä lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui tarkastelun alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme valvontaelimen kanssa johti lopulta siihen, että nykyään lähes kaikki välitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain velvoittamat palveluhintansa.

Välityshinnastoja on vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Kilpailuttaminen pienentää palkkioita

Välityspalkkio on välittäjän saama palkkio tehdystä työstä. Suuri osa välittäjistä työskentelee alalla provisiopalkalla, eli jokaisella tehdyllä kaupalla on erityisen suuri merkitys välittäjän mahdollisuuksiin toimia sitoutuneesti ja pitkäaikaisesti alalla. Välityspalkkio lasketaan asunnon toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta tai myyntihinnasta. Välityspalkkiot vaihtelevat paljonkin asunnonvälittäjien kesken. Tavanomaista välityshintaa on melkein mahdotonta saada selville, sillä välityspalkkion suuruus ratkeaa vasta välittäjän ja asiakkaan keskinäisten neuvotteluiden päätteeksi. On myös välittäjiä, joiden palkkio ei ole sovittavissa erikseen. Asuntojen myynnissä puhutaan mittavista summista ja siitä syystä on paras perehtyä ennen toimeksiannon solmimista mitä ovat välityspalkkiot Vantaa alueella.

Rehellinen välittäjä ottaa työajastaan kohtuullisen välityspalkkion ja perustelee tämän asiakkaalle avoimesti. Tätä linkkiä hyväksi käyttäen voit halutessasi ladata KVKL:n hyvän välitystavan oppaan.

välityspalkkiot Vantaa

välityspalkkiot Vantaa

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on jo hyvin helppoa verrata asiaa välityspalkkiot Vantaa. Tämä sikäli, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja esittelemä vertailupalvelu. Palvelumme on perustettu laillistettujen kiinteistönvälitysliikkeiden hinnastojen vertailemiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui asunnonvälittäjien sunnuntaisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä ollut Suomessa nähty. Mistään ei löytynyt kootusti tietoa siitä mitä olivat välityspalkkiot Vantaa? Palkkiovertailun ansiosta lain hintamerkinnän noudattaminen joutui suurennuslasin alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö valvontaelimen kanssa johti siihen, että nykyisin lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat verkkosivuillaan lain velvoittamat hinnastonsa.

Välityspalkkioita onkin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Kilpailuttaminen pienentää palkkioita

Välityspalkkio on välittäjän saama korvaus tehdystä myyntityöstä. Iso osa välittäjistä tekee työtä alalla provisiopalkalla, eli jokaisella tehdyllä kaupalla on erityisen suuri merkitys välittäjän mahdollisuuksiin toimia sitoutuneesti ja pitkäaikaisesti toimialalla. Välityspalkkio lasketaan asunnon toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta tai myyntihinnasta. Välityspalkkiot vaihtelevat runsaasti asunnonvälittäjien kesken. Tavanomaista välityshintaa on melkein mahdotonta määrittää, koska palkkion suuruus ratkeaa lopullisesti välittäjän ja asiakkaan keskinäisten neuvotteluiden päätteeksi. On myös välitysliikkeitä, joiden välityshinta ei ole neuvoteltavissa. Asuntokaupoilla puhutaan sadoista tuhansista ja siksikin on erittäin viisasta selvittää ennen toimeksiantosopimusta mitä ovat välityspalkkiot Vantaa alueella.

Rehellinen välittäjä ottaa myyntityöstään sopivan palkkion ja selvittää sen asiakkaalleen avoimesti. Tästä linkistä voit lukea KVKL:n hyvän välitystavan oppaan.