Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012
4/5

Saimme tarjouksen kolmelta välittäjältä, joista yhden tarjous johti sopimukseen. Kätevä palvelu.

Ritva K.Tampere
71862
Vertailua

Välityspalkkiot Turku

Astu yllä olevan hakutoiminnallisuuden avulla tästä maksuttomaan vertailuumme ja näe hetkessä paikkakuntasi asunnon myynti välitysyrityksineen ja hintoineen. Tästä palvelusta löydät välityspalkkiot jokaiselle alueella asuntoja myyvälle kiinteistönvälitykselle ymmärrettävästi vertailtuna. Onko se välityspalkkiot Turku mitä etsit? Löydä nopeasti ja helposti esimerkiksi:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välitysliikkeet etukäteen säästät aikaasi. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailemisesta on lisäksi suuri hyöty välityshinnoista väännettäessä.

Asunnonvälitysala on pullollaan myyntiväkeä. Tätä silmällä pitäen kohteen omistajalla on usein liiankin paljon valinnanvaraa välitystoimihenkilöiden suhteen. Pohditko kenties millaisia ovat välityspalkkiot Turku alueella?

Myyntihenkilöitä kannattaa kilpailuttaa, jotta toimijoiden seasta löytyy hyvä välittäjä, asunnonmyyntiprosessi etenee suunnitelman mukaan ja lopputulos on onnistunut. Ammattitaitoisen välittäjän voi onneksi tunnistaa useammasta seikasta. On myös tärkeää valita välittäjäksi henkilö, josta pitää ja kenen kanssa keskinäiset kemiat toimivat. Ennen toimeksiantosopimuksen allekirjoittamista on suotavaa välittäjän kanssa käydä läpi seuraavat asiat, jotta valinta osuu kohdilleen.

Asunnonvälitysliikkeen käyttäminen ja välityspalkkiot

Välitysyrityksen palveluiden käyttäminen asuntokaupoilla on tunnustetusti suosiossa. Tämä siitä syystä, että ostajat luottavat useasti enemmän välitysliikkeellä myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välitysyritys hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperityön, esittelemisen ja loppuun itse kaupanteon.

Välityspalkkiossa tulee olla kuitenkin tarkkana. Usein välityspalkkio peritään vain asuntokaupoilla. Muutamalla asunnonvälityksillä on kuitenkin myös toisinaan kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös monen välitysliikkeen tarjonnassa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on palkkaperusteena eittämättä myyntihenkilöä kannustavin ratkaisu.

Välityspalkkiovertailun historia

Tänä päivänä on lapsellisen helppoa vertailla asiaa välityspalkkiot Turku. Tämä siitä syystä, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelumme perustettiin laillistettujen kiinteistönvälitysliikkeiden hinnastojen vertaamiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui välitysyritysten viikottaisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä ollut Suomessa nähty. Mistään ei löytynyt kootusti tietoa siitä mitä ovat välityspalkkiot Turku? Vertailumme synnyttyä lain hintamerkinnän noudattaminen joutui tutkinnan alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme viranomaisen kanssa johti lopulta siihen, että nykyään lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat verkkosivuillaan lain vaatimat palveluhintansa.

Välityspalkkioita onkin jo vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Kilpailuttaminen pienentää palkkioita

Välityspalkkio on välittäjän saama palkkio tehdystä työstä. Iso osa välittäjistä työskentelee alalla provisiopalkalla, eli jokaisella tehdyllä kaupalla on erityisen suuri merkitys välittäjän mahdollisuuksiin toimia menestyksekkäästi ja pitkäaikaisesti välitysalalla. Välityspalkkio lasketaan asunnon toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta tai myyntihinnasta. Välityspalkkiot vaihtelevat paljon välitysyritysten kesken. Normaalia välityshintaa on lähestulkoon mahdoton määrittää, koska palkkion koko sovitaan vasta välittäjän ja asiakkaan keskinäisten neuvotteluiden tuloksena. On myös välittäjiä, joiden palkkio ei ole erikseen sovittavissa. Asuntojen myynnissä puhutaan mittavista summista ja siksikin on järkevää ottaa selvää ennalta mitä ovat välityspalkkiot Turku alueella.

Rehellinen asunnonvälittäjä ottaa työskentelystään sopusuhtaisen palkkion ja osaa perustella tämän myös asiakkaalleen rehellisesti. Tätä kautta voit tulostaa KVKL:n hyvän välitystavan oppaan.

välityspalkkiot Turku

välityspalkkiot Turku

Välityspalkkiovertailun historia

Nykypäivänä on helppoa selvitellä asiaa välityspalkkiot Turku. Tämä sen vuoksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja esittelemä vertailupalvelu. Palvelu perustettiin kiinteistönvälityksen hintojen vertailemiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui välitysyritysten sunnuntaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä ollut Suomessa nähty. Mistään ei löytynyt koottua tietoa siitä mitä kustansivat välityspalkkiot Turku? Vertailumme johdosta lain hintamerkinnän noudattaminen joutui suurennuslasin alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme valvovan viranomaisen kanssa on johtanut siihen, että tässä vaiheessa lähes kaikki välitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain velvoittamat palveluhintansa.

Välityshintoja sittemmin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Kilpailutuksella edullisempi palkkio

Välityspalkkio on välittäjän saama palkkio tehdystä työstä. Iso osa välittäjistä tekee työtä alalla provisiopalkalla, eli jokaisella tehdyllä kaupalla on erityisen suuri merkitys välittäjän mahdollisuuksiin toimia sitoutuneesti ja pitkäaikaisesti välitysalalla. Välityspalkkio lasketaan asunnon toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta tai myyntihinnasta. Välityspalkkiot vaihtelevat paljonkin välitysyritysten kesken. Normaalia välityshintaa on melkein mahdotonta saada selville, sillä palkkion määrä ratkeaa lopullisesti välittäjän ja asiakkaan keskinäisten neuvotteluiden päätteeksi. On myös toimijoita, joiden välityspalkkio ei ole erikseen sovittavissa. Asuntokaupoilla puhutaan isoista rahoista ja siitä syystä on järkevää kartoittaa ennen sopimusta mitä ovat välityspalkkiot Turku alueella.

Ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä ottaa myyntityöstään sopusuhtaisen välityspalkkion ja osaa perustella tämän asiakkaalle hyvän välitystavan mukaisesti. Tämän linkin kautta voit ladata KVKL:n hyvän välitystavan oppaan.