Vertailulista

Kirjautumalla sisään oheisesta lomakkeesta voit vertailla maksutta kaupunkisi kiinteistönvälittäjien hinnat. kiinteistönvälittäjä palkkiot

Kiinteistönvälittäjä hintavertailussa

Kirjaudu sisään maksuttomaan vertailuun ja löydät kaupunkisi välitysliikkeet selkeässä vertailussa. Vertailet helposti ja nopeasti esimerkiksi:

  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut

Vertaamalla hintoja etukäteen säästät aikaa ja tietysti hintavertailun tarkoituksena on myös edesauttaa hahmottamaan kunkin toimijan kustannuksia.

kiinteistönvälittäjä palkkiot

 

Mikäli haluat vertailla toimistojen laatua, niin voit siirry vertaamaan kaupunkisi kiinteistönvälitys laatuvertailussa.

Kiinteistönvälittäjä on henkilö, joka kaupallisesti välittää työkseen asunto-osakkeita ja kiinteistöjä kuluttajien sekä yhteisöjen toimeksiannoista. Laillistettu kiinteistönvälittäjä on henkilö, joka on Suomessa suorittanut Keskuskauppakamarin laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon (lyhenne LKV).

Kiinteistövälittäjän tehtävät ja velvollisuudet

Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton eettisten säätöjen mukaan kiinteistönvälittäjän on suoritettava välitystehtävä ammattitaitoisesti, huolellisesti ja hyvää välitystapaa noudattaen sekä ottaen huomioon toimeksiantajan ja myös tämän vastapuolen edut. Vaikka toimeksiantaja onkin välitysliikkeen päämies, välitysliikkeen tulee valvoa molempien osapuolten etua.

Välitysliikkeen on annettava kohdetta koskevat tiedot objektiivisesti, myös toimeksiantajan kannalta epäedullisista asioista. Ellei muusta ole sovittu, on välittäjän tärkein tehtävä on saada toimeksiantajalleen kohteesta paras mahdollinen hinta.

Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on hankkia asuntoon tai kiinteistöön liittyvät asiakirjat, kuten isännöitsijäntodistus ja yhtiöjärjestys ja omakotitaloista mm. kiinteistörekisteriote ja rasitustodistus. Kiinteistönvälittäjän on aina ja kaikissa olosuhteissa noudatettava ehdotonta hienovaraisuutta asiakkaitaan tai kolmansia osapuolia kohtaan.

Click here to load this Caspio Cloud Database

Välitysyritysten prosentuaalinen jakauma - Suomi

  • Ketju
  • Pankki
  • Yksityis

Löydä sinulle sopivin kiinteistönvälittäjä

Kilpailuta kiinteistönvälittäjä - Välityspalkkiovertailu

Kuluttajille suunnattua välityspalveluiden markkinointia säännellään kuluttajansuojalaissa (38/1978; KSL). Itse välitystapahtumaa ja sen oikeussuhteita säädellään puolestaan laissa kiinteistöjen ja vuokrahuoneistojen välityksestä (1074/2000; välityslaki, VälitysL).

Lisäksi sovelletaan asetusta kulutushyödykkeen hinnan ilmoittamisesta markkinoinnissa (hintamerkintäasetus 553/2013).

Kuluttajaviranomaisen ohje on välittäjän valintaa harkitsevalle helpoiten ymmärrettävä ja hyödyllinen oikopolku. Kuluttajaviranomainen on mm. linjannut ohjeessaan seuraavasti:

”Kiinteistönvälittäjäkunta on kirjava. Siksi on tärkeää, että pyydät kotiisi arviokäynnille edustajan ainakin kolmesta välitysliikkeestä, mielellään isoista ja pienemmistä. Se auttaa myös myyntihinnan päättämisessä.”

Tapauskohtaisesti tarjoamme kuluttajalle maksutonta palveluamme välittäjän valinnassa.  Kilpailutuspalvelumme on linjassa kuluttajaviranomaisen välittäjän valinnasta antaman ohjeen kanssa.

Valintaperusteina ovat hintamerkintäasetuksen noudattaminen, hyvämaineisuus, halukkuus alueen kohteisiin, historialliset myyntiotteet, palvelusisältö ja hintalaatusuhde. Voit hakea kilpailutusta tästä.

Välitysalan hinta- ja laatuvertailijana meillä on tarjota asiakkaidemme saataville hyvämaineinen, hyvän hintalaatusuhteen ja osaamistason palveluverkosto.

Olemme jo useamman vuoden ajan toteuttaneet henkilöavusteista ja asiakkaallemme maksutonta välittäjän valinnan kilpailutuspalvelua.