Asuntokaupan Välityspalkkiovertailu

Hintavertailua jo 8 vuotta
Click here to load this Caspio Cloud Database
Vertailua

Kiinteistönvälitys Vantaa

Astu yllä olevan hakutoiminnallisuuden kautta tästä maksuttomaan vertailuun ja näe silmänräpäyksessä paikkakuntasi asunnon myynti yrityksineen ja palkkioineen. Palvelustamme löydät välityspalkkion jokaiselle alueella kauppaa tekevälle asunnonvälitykselle selkeästi vertailtuna. Onko se kiinteistönvälitys Vantaa mitä etsit? Vertaile nopeasti ja vaivattomasti vaikkapa:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välitysliikkeet etukäteen säästät rahaa ja hermoja. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailusta on lisäksi todella suuri hyöty välityskustannuksista väännettäessä.

Asunnonvälityksen toimiala on pullollaan välitystoimihenkilöitä. Tämän vuoksi asunnon omistajalla on usein suunnattoman paljon valinnanvaraa asunnon myyjän suhteen. Onko haaveissa valjastaa asuntoa myymään kiinteistönvälitys Vantaa alueelta?

Asiantuntijoita voidaan kilpailuttaa, jotta toimijoiden seasta löytyy ammattitaitoisin välittäjä, asunnonmyyntiprosessi etenee suunnitelman mukaan ja lopputulos on onnistunut. Hyvän välittäjän voi onneksi tunnistaa useammasta seikasta. On myös tärkeää valita välittäjäksi henkilö, josta pitää ja kenen kanssa keskinäiset kemiat toimivat. Ennen toimeksiantosopimuksen allekirjoittamista on välttämätöntä välittäjän kanssa käydä lävitse seuraavat asiat, jotta valinta osuu kohdilleen.

Kilpailuttamalla säästää

Välityspalkkio on välittäjän saama palkkio tehdystä työstä. Iso osa välittäjistä tekee työtä alalla provisiopalkalla, eli jokaisella tehdyllä kaupalla on erityisen suuri merkitys välittäjän mahdollisuuksiin toimia sitoutuneesti ja pitkäaikaisesti alalla. Välityspalkkio lasketaan asunnon toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta tai myyntihinnasta. Välityspalkkiot vaihtelevat paljonkin välitysyritysten kesken. Normaalia välityshintaa on lähes mahdoton saada selville, koska välityspalkkioiden suuruus sovitaan vasta välitysliikkeen ja kuluttajan keskinäisten neuvotteluiden tuloksena. On myös välittäjiä, joiden välityspalkkio ei ole neuvoteltavissa. Asuntokaupoissa puhutaan sadoista tuhansista euroista ja siksikin myös palkkion koko on useinmiten merkittävä. Oikeudenmukainen kiinteistönvälitys Vantaa ottaa työstään työn vaativuutta vastaavan palkkion ja selvittää sen myös asiakkaalleen vilpittömästi. Tätä kautta voit ladata KVKL:n hyvän välitystavan oppaan.

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on helppoa vertailla kiinteistönvälitys Vantaatarjontaa paikkakunnalla. Tämä sen vuoksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelu perustettiin laillistettujen kiinteistönvälitysliikkeiden hinnastojen vertaamiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui kiinteistönvälittäjien viikottaisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei tietoa löytynyt siitä paljonko kustansi hra. tai rva kiinteistönvälitys Vantaa palvelukset? Välityspalkkiovertailun ansiosta lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui tarkastelun alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme viranhaltijan kanssa on lopulta johtanut siihen, että nykyään lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat internetsivuillaan lain edellyttämät palveluhintansa.

Välityspalkkioita sittemmin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Kiinteistönvälitysliikkeen käyttö ja välityspalkkiot

Asuntovälittäjän palveluiden käyttö asuntokaupoilla on tiedetysti suosiossa. Tämä siitä syystä, että ostajat luottavat useasti enemmän välittäjällä myynnissä oleviin kohteisiin. Välitysyritys hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperityön, esittelemisen ja loppuun itse asuntokaupan.

Välityspalkkioissa tulee olla kuitenkin valveilla. Usein välityshinnat peritään vain totetuneesta kaupasta. Eräillä kiinteistönvälityksillä on poikkeuksellisesti myös joissakin tapauksissa kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös usean kiinteistönvälitysliikkeen valikoimissa. Kiinteän palkkion hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on palkkaperusteena kuitenkin välittäjää kannustavin ratkaisu.

kiinteistönvälitys Vantaa

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on helppoa verrata kiinteistönvälitys Vantaaasiaa paikkakunnalla. Tämä sikäli, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja esittelemä vertailupalvelu. Palvelu pystytettiin kiinteistön- ja asunnonvälityksen palveluhintojen vertailemiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui välitysliikkeiden sunnuntaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä oltu Suomessa nähty. Mistään ei löytynyt kootusti tietoa siitä mitä maksaa mr. tai mrs kiinteistönvälitys Vantaa palvelukset? Vertailumme johdosta lain hintamerkinnän noudattaminen joutui tutkinnan alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö valvovan viranomaisen kanssa on johtanut siihen, että nykyään lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain vaatimat hinnastonsa.

Välityshinnastoja sittemmin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Asunnonvälitysliikkeen käyttö ja välityspalkkiot

Laillistetun kiinteistönvälittäjän palveluiden hyväksikäyttö asuntokaupassa on tunnetusti suosiossa. Tämä siitä syystä, että ostajat luottavat useasti enemmän välitysliikkeellä myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välitysliike hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperityön, esittelemisen ja lopuksi itse kaupanteon.

Välityspalkkiossa kannattaa olla kuitenkin valppaana. Usein välityspalkkiot peritään vain totetuneesta kaupasta. Joillakin välitysliikkeillä on poikkeuksellisesti myös joissakin tapauksissa kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös monenkin asunnonvälittäjän valikoimissa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttiperusteinen palkkiomalli on palkkaperusteena kuitenkin välittäjää kannustavin ratkaisu.

Vantaan alueellinen jako

Vantaa jakaa itsensä seitsemään suuralueeseen. Tarkemmin alueet ovat Myyrmäen-, Kivistön-, Aviapoliksen-, Tikkurilan-, Koivukylän-, Korson- ja Hakunilan suuralueeseen. Nämä alueet jakautuivat vielä yli 50 erilliseen kaupunginosaan. Katso täältä tuoreimmat asuntojen hintatiedot Vantaa.