Asuntokaupan Välityspalkkiovertailu

Hintavertailua jo 8 vuotta
Click here to load this Caspio Cloud Database
Vertailua

Kiinteistönvälitys Helsinki

Astu yllä olevan hakukentän kautta tästä sisään maksuttomaan vertailuun ja näe hetkessä paikkakuntasi asunnon myynti yrityksineen ja palkkioineen. Tästä palvelusta löydät hintatiedot jokaiselle alueella kauppaa tekevälle asuntokauppiaalle ymmärrettävästi vertailtuna. Onko se kiinteistönvälitys Helsinki mitä etsit? Katso nopeasti ja helposti vaikkapa:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välityspalkkiot etukäteen säästät aikaa ja rahaa. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailusta on lisäksi todella suuri apu välityspalkkioista väännettäessä.

Asuntokaupan ala on ääriään myöten täynnä asunnon myyjiä. Tällä perusteella kohteen omistajalla on usein pakahduttavan paljon valinnanvaraa välittäjän suhteen. Onko suunnitelmissa palkata kiinteistönvälitys Helsinki alueelta?

Myyntiedustajia voidaan kilpailuttaa, jotta toimijoiden seasta löytyy muita parempi välittäjä, asunnonmyyntiprosessi etenee suunnitelman mukaan ja lopputulos on onnistunut. Muita paremman kiinteistönvälittäjän voi onneksi tunnistaa useammasta seikasta. On myös tärkeää valita välittäjäksi henkilö, josta pitää ja kenen kanssa keskinäiset kemiat toimivat. Ennen toimeksiantosopimuksen allekirjoittamista on suotavaa välittäjän kanssa käydä läpi seuraavat kohdat, jotta valinta osuu kohdilleen.

Kilpailutuksella edullisempi palkkio

Välityspalkkio on välittäjän saama palkka tehdystä myyntityöstä. Iso osa välittäjistä tekee työtä alalla provisiopalkalla, eli jokaisella tehdyllä kaupalla on erityisen suuri merkitys välittäjän mahdollisuuksiin toimia menestyksekkäästi ja pitkäaikaisesti alalla. Välityspalkkio lasketaan asunnon toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta tai myyntihinnasta. Välityspalkkiot vaihtelevat runsaasti kiinteistövälitysten välillä. Tavallista välityspalkkiota on lähestulkoon mahdoton määrittää, koska välityspalkkion koko sovitaan lopullisesti välittäjän ja kuluttajan keskinäisten neuvotteluiden päätteeksi. On myös yrityksiä, joiden palkkio ei ole neuvoteltavissa. Asuntojen myynnissä puhutaan sadoista tuhansista euroista ja siitä syystä myös palkkion koko on useasti merkittävä. Ammattitaitoinen kiinteistönvälitys Helsinki ottaa työstään realistisen välityspalkkion ja perustelee sen asiakkaalleen vilpittömästi. Tämän linkin kautta voit lukea KVKL:n hyvän välitystavan oppaan.

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on kovin helppoa verrata kiinteistönvälitys Helsinkiasiaa paikkakunnalla. Tämä siksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelumme perustettiin laillistettujen kiinteistönvälitysliikkeiden hinnastojen vertaamiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui asunnonvälittäjien viikottaisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä oltu Suomessa nähty. Mistään ei löytynyt tietoa siitä paljonko kustansi hra. tai rva kiinteistönvälitys Helsinki palvelut? Välityspalkkiovertailun ansiosta lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui suurennuslasin alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranomaisten kanssa on lopulta johtanut siihen, että nykyisin lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat internetsivuillaan lain vaatimat palveluhinnastonsa.

Välityspalkkioita onkin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Asunnonvälitysliikkeen käyttäminen ja välityspalkkiot

Kiinteistönvälittäjän palveluiden hyväksikäyttö asuntokaupassa on tunnustetusti suosiossa. Tämä sen vuoksi, että ostajat luottavat usein enemmän välittäjällä myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välittäjä hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperityön, esittelyn ja loppuun itse kaupanteon.

Välityspalkkioissa kannattaa olla kuitenkin valveilla. Usein välityspalkkio peritään vain toteutuneista asuntokaupoista. Muutamalla välitysyrityksillä on poikkeuksellisesti myös toisinaan kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös monen välitysyrityksen tarjonnassa. Kiinteän palkkion hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on palkkioperusteena eittämättä välittäjää kannustavin ratkaisu.

kiinteistönvälitys Helsinki

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on todella helppoa vertailla kiinteistönvälitys Helsinkitarjontaa paikkakunnalla. Tämä siksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelumme on perustettu kiinteistönvälityksen hintojen vertailemiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui asuntokauppiaiden viikottaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä oltu Suomessa nähty. Mistään ei löytynyt tietoa siitä mitä maksoi herra tai rouva kiinteistönvälitys Helsinki palvelut? Palkkiovertailun ansiosta lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui tarkastelun alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranomaisten kanssa johti siihen, että nykyään lähes kaikki välitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain vaatimat palveluhintansa.

Välityshinnastoja onkin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Asunnonvälitysliikkeen käyttö ja välityspalkkiot

Kiinteistövälittäjän palveluiden käyttö asuntokaupassa on tiedetysti suosittua. Tämä siitä syystä, että ostajat luottavat useinmiten enemmän välittäjän kautta myynnissä oleviin myyntikohteisiin. Välitysliike hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperihommat, esittelyn ja loppuun itse asuntokaupan.

Välittäjien palkkiossa kannattaa olla kuitenkin valveilla. Usein välityspalkkiot peritään vain asuntokaupoilla. Muutamilla välitysliikkeillä on kuitenkin myös joitakin kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös usean välitysyrityksen valikoimissa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on palkkaperusteena eittämättä myyntiedustajaa kannustavin ratkaisu.

Helsingin alueellinen jako 

Helsingissä on tällä hetkellä lähes sata kaupunginosaa ja niissä useita suurpiirejä, peruspiirejä, toista sataa osa-aluetta sekä useita satoja pienalueita. Seuraavista listan kohdista voit löytää Helsingin merkittävimmät kaupunginosat ja niiden tunnetuimmat osa-alueet. Katso täällä uusimmat asuntojen hintatiedot Helsinki.