Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012

sinun pitää valita paikkakunta

46915
Vertailua

Kiinteistönvälitys Viikki

Kirjaudu yllä olevan hakukentän kautta maksuttomaan vertailuumme ja katso silmänräpäyksessä kiinteistönvälitys Viikki yrityksineen ja palkkioineen. Meiltä löydät hintatiedon jokaiselle alueella kauppaa tekevälle kiinteistönvälitykselle ymmärrettävästi vertailtuna. Onko se Kiinteistönvälitys Viikki mitä etsit? Tutki nopeasti ja vaivattomasti vaikkapa:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välityspalkkioita etukäteen säästät rahaa ja hermoja. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailemisesta on lisäksi todella suuri apu välityskustannuksista neuvoteltaessa.

Katso helposti kiinteistönvälittäjä Viikki hintavertailussa

Kirjautumalla maksuttomaan vertailuun löydät välitysprosentit ja LKV-pätevyystasot kaupunginosassa Viikki. Kaiken kukkuraksi on mahdollista myös vertailla mitä muut ovat Helsingissä maksaneet vastaavan kokoisista asunnoista välityspalkkiota tosielämässä. Meillä katsot näin ollen alueella Viikki jokaisen kiinteistövälityksen hinnastot. Kylläpä kiinteistönvälittäjä Viikki löytyykin niin helposti.

Kiinnostavatko asuntojen neliöhinnat Helsinki? Vertailupalvelussamme voi myös tutkia alueella Viikki toteutuneiden asuntokauppojen todellisia neliöhintoja. Tiedot nojaavat Tilastokeskuksen hintatietoihin ja tuon palvelun osamme kautta voi myös tilata ilmaisen suuntaa antavan hinta-arvion asunto-osakkeen arvosta.

Lisätietoa kiinteistövälityksestä voi lukea kuluttajaviranomaisen sivuilta.

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on helppoa vertailla asiaa kiinteistönvälitys Viikki. Tämä siksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelumme on perustettu kiinteistön- ja asunnonvälityksen hinnastojen vertailemiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui asuntokauppiaiden sunnuntaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä ollut Suomessa nähty. Mistään ei löytynyt koottua tietoa siitä paljonko otti hra. kiinteistönvälittäjä Viikki. Palkkiovertailun johdosta lain hintamerkinnän noudattaminen joutui tarkastelun alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranhaltijan kanssa johti lopulta siihen, että nykyisin lähes kaikki välitysliikkeet Suomessa ilmoittavat internetsivuillaan lain velvoittamat palveluhinnastonsa.

Välityshinnastoja sittemmin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Asunnonvälitysliikkeen käyttäminen ja välityspalkkiot

Välitysyrityksen palveluiden käyttö asunnon myynnissä on tunnustetusti suosiossa. Tämä sen johdosta, että ostajat luottavat useasti enemmän välittäjän kautta myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välitysyritys hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperityön, esittelyn ja loppuun itse asuntokaupan.

Välittäjän palkkiossa kannattaa olla kuitenkin hereillä. Usein välityspalkkiot peritään vain totetuneesta kaupasta. Muutamilla kiinteistönvälityksillä on poikkeuksena myös toisinaan kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös monenkin välitysliikkeen tarjonnassa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttiperusteinen palkkiomalli on palkkioperusteena kuitenkin välittäjää kannustavin ratkaisu.

Viikki

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on jo helppoa vertailla asiaa kiinteistönvälitys Viikki. Tämä sen vuoksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelumme on perustettu laillistettujen kiinteistönvälitysliikkeiden hinnastojen vertailemiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui asunnonvälittäjien sunnuntaisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä ollut Suomessa nähty. Mistään ei tietoa löytynyt siitä paljonko otti hra. kiinteistönvälittäjä Viikki. Vertailumme julkaisun vuoksi lain hintamerkinnän noudattaminen joutui tutkinnan alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranomaisen kanssa johti lopulta siihen, että tässä vaiheessa lähes kaikki asunnonvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain velvoittamat palveluhintansa.

Välityshintoja onkin jo vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Kiinteistönvälittäjän käyttö ja välityspalkkiot

Kiinteistönvälitysliikkeen palveluiden käyttäminen asunnon myynnissä on tunnustetusti suosittua. Tämä siksi, että ostajat luottavat useinkin enemmän välitysyrityksellä myynnissä oleviin myyntikohteisiin. Välitysyritys hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperityön, esittelyn ja loppuun itse kaupanteon.

Välityspalkkiossa tulee olla kuitenkin valveilla. Usein välityspalkkio peritään vain totetuneesta kaupasta. Eräillä asunnonvälityksillä on kuitenkin myös joitakin kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös monen asunnonvälittäjän tarjonnassa. Kiinteän summan hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on palkkioperusteena kuitenkin välittäjää kannustavin ratkaisu.