Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012

sinun pitää valita paikkakunta

42989
Vertailua

Kiinteistönvälitys Seutula

Käy yllä olevan hakukentän avulla ilmaiseen vertailuun ja katso hetkessä kiinteistönvälitys Seutula välitysyrityksineen ja hintoineen. Tästä palvelusta löydät hintatiedot jokaiselle alueella toimivalle laillistetulle kiinteistönvälitysliikkeelle ymmärrettävästi vertailtuna. Onko se Kiinteistönvälitys Seutula mitä etsit? Tutki nopeasti ja helposti esimerkiksi:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välityspalkkiot etukäteen säästät rahaa ja hermoja. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailusta on lisäksi todella suuri apu välityshinnoista väännettäessä.

Katso helposti kiinteistönvälittäjä Seutula hinta-ja laatuvertailussa

Kirjautumalla maksuttomaan vertailuumme selvität välitysprosentit ja LKV-pätevyydet kaupunginosassa Seutula. Tämän lisäksi voit katsoa mitä muut ovat Vantaassa maksaneet vastaavan kokoisista asunnoista välityspalkkiota todellisuudessa. Meillä katsot siis alueella Seutula jokaisen kiinteistövälityksen hintatason. Kylläpä kiinteistönvälittäjä Seutula näin voikin löytyä helposti.

Kiinnostavatko enemmän asuntojen neliöhinnat Vantaa? Vertailupalvelussamme voi myös tutkia alueella Seutula toteutuneiden asuntokauppojen totetuneita neliöhintoja. Tiedot nojaavat Tilastokeskuksen dataan ja palvelumme kautta voi myös tilata ilmaisen suuntaa antavan hinta-arvion asuntonsa arvosta.

Lisää informaatiota kiinteistövälityksestä voi katsella kuluttajaviraston sivuilta.

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on todella helppoa vertailla asiaa kiinteistönvälitys Seutula. Tämä siksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelumme pystytettiin kiinteistön- ja asunnonvälityksen hintojen vertaamiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui välitysliikkeiden sunnuntaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt tietoa siitä paljonko veloitti hra. kiinteistönvälittäjä Seutula. Palkkiovertailun julkaisun vuoksi lain hintamerkinnän noudattaminen joutui suurennuslasin alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranomaisen kanssa johti lopulta siihen, että tässä vaiheessa lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain edellyttämät palveluhinnastonsa.

Välityshinnastoja onkin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Asunnonvälitysliikkeen käyttö ja välityspalkkiot

Asuntovälittäjän palveluiden käyttö asunnon myynnissä on tiedetysti suosittua. Tämä sen vuoksi, että ostajat luottavat useinmiten enemmän välitysyrityksellä myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välittäjä hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperityön, esittelyn ja lopuksi itse kaupanteon.

Välittäjien palkkiossa kannattaa olla kuitenkin hereillä. Usein välityshinnat peritään vain asuntokaupoilla. Eräillä kiinteistönvälityksillä on kuitenkin myös joskus kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on sen sijaan nykyään myös monen välitysliikkeen valikoimissa. Kiinteän palkkion hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttuaalinen palkkiomalli on palkkaperusteena kuitenkin välittäjää kannustavin ratkaisu.

Seutula

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on todella helppoa vertailla asiaa kiinteistönvälitys Seutula. Tämä siitä syystä, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelumme perustettiin laillistettujen kiinteistönvälitysliikkeiden hintojen vertaamiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui välitysliikkeiden sunnuntaisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä ollut Suomessa nähty. Mistään ei tietoa löytynyt siitä paljonko otti hra. kiinteistönvälittäjä Seutula. Vertailupalvelumme synnyttyä lain hintamerkinnän noudattaminen joutui tutkinnan alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme valvovan viranomaisen kanssa johti lopulta siihen, että tässä vaiheessa lähes kaikki välitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain velvoittamat palveluhinnastonsa.

Välityshinnastoja onkin jo vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Kiinteistönvälittäjän käyttäminen ja välityspalkkiot

Kiinteistönvälityksen palveluiden käyttö asuntokaupassa on tunnustetusti suosittua. Tämä siksi, että ostajat luottavat usein enemmän välitysliikkeellä myynnissä oleviin myyntikohteisiin. Välitysliike hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperityön, esittelyn ja loppuun itse kaupanteon.

Välityspalkkioissa tulee olla kuitenkin valveilla. Usein välityshinnat peritään vain asuntokaupoilla. Muutamalla asunnonvälityksillä on poikkeuksena myös toisinaan kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös monen välitysliikkeen valikoimissa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttuaalinen palkkiomalli on laskutuksen perusteena kuitenkin välittäjää kannustavin ratkaisu.