Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012

sinun pitää valita paikkakunta

44834
Vertailua

Kiinteistönvälitys Petrelius

Astu yllä olevan hakukentän kautta tästä sisään ilmaiseen vertailuun ja näe silmänräpäyksessä kiinteistönvälitys Petrelius välitysyrityksineen ja välityspalkkioineen. Palvelustamme löydät välityspalkkiot jokaiselle alueella toimivalle kiinteistönvälitykselle ymmärrettävästi vertailtuna. Onko se Kiinteistönvälitys Petrelius mitä etsit? Vertaile nopeasti ja helposti esimerkiksi:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välityshinnat etukäteen säästät aikaa ja rahaa. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailusta on lisäksi todella suuri hyöty välityshinnoista neuvoteltaessa.

Katso helposti kiinteistönvälittäjä Petrelius tästä palvelusta

Kirjautumalla maksuttomaan vertailuun näet välitysprosentit ja LKV-pätevyystasot alueella Petrelius. Kaiken kukkuraksi voit selvittää paljonko muut ovat Turkussa maksaneet saman kokoisista kohteista palkkiota todellisesti. Meillä vertaat näin ollen alueella Petrelius jokaisen kiinteistövälityksen hinnat. Kylläpä kiinteistönvälittäjä Petrelius löytyykin helposti.

Kiinnostavatko enemmän Turku asuntojen hinnat? Vertailupalvelussamme voi myös tutkia alueella Petrelius toteutuneiden kauppojen totetuneita neliöhintoja. Tiedot perustuvat Tilastokeskuksen hintatietoihin ja palvelun kautta voi myös tilata maksuttoman suuntaa antavan hinta-arvion asunto-osakkeen arvosta.

Lisää informaatiota kiinteistövälityksestä voi katsoa kuluttajaviraston sivuilta.

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on jo helppoa selvitellä asiaa kiinteistönvälitys Petrelius. Tämä sikäli, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja esittelemä vertailupalvelu. Palvelumme on perustettu kiinteistönvälityksen hintojen vertaamiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui asunnonvälittäjien sunnuntaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä ollut Suomessa nähty. Mistään ei tietoa löytynyt siitä paljonko veloitti hra. kiinteistönvälittäjä Petrelius. Palkkiovertailun johdosta lain hintamerkinnän noudattaminen joutui tutkinnan alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme valvovan viranomaisen kanssa johti siihen, että nykyään lähes kaikki välitysliikkeet Suomessa ilmoittavat verkkosivuillaan lain velvoittamat palveluhintansa.

Välityshinnastoja sittemmin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Välittäjän käyttö ja välityspalkkiot

Asuntovälittäjän palveluiden hyväksikäyttö asuntokaupassa on tunnustetusti suosittua. Tämä sen vuoksi, että ostajat luottavat useasti enemmän välittäjän kautta myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välitysyritys hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperityön, esittelyn ja lopuksi itse asuntokaupan.

Välittäjän palkkiossa kannattaa olla kuitenkin valveilla. Usein välityshinta peritään vain asuntokaupoilla. Eräillä välitysyrityksillä on poikkeuksena myös joitakin kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on sen sijaan nykyään myös usean välitysyrityksen palvelupaketissa. Kiinteän palkkion hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on palkkioperusteena kuitenkin myyntihenkilöä kannustavin ratkaisu.

Petrelius

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on helppoa vertailla asiaa kiinteistönvälitys Petrelius. Tämä sen vuoksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelu pystytettiin välitysyritysten palveluhintojen vertaamiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui kiinteistönvälittäjien sunnuntaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt tietoa siitä paljonko otti hra. kiinteistönvälittäjä Petrelius. Vertailumme synnyttyä lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui tutkinnan alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranomaisten kanssa johti lopulta siihen, että tässä vaiheessa lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain vaatimat palveluhinnastonsa.

Välityspalkkioita on vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Kiinteistönvälittäjän käyttö ja välityspalkkiot

Kiinteistönvälitysliikkeen palveluiden käyttäminen asuntokaupoilla on tiedetysti suosittua. Tämä siitä syystä, että ostajat luottavat useasti enemmän välittäjällä myynnissä oleviin myyntikohteisiin. Välitysyritys hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperihommat, esittelemisen ja lopuksi itse kaupanteon.

Välittäjien palkkiossa kannattaa olla kuitenkin valveilla. Usein välityspalkkiot peritään vain toteutuneista asuntokaupoista. Joillakin välitysyrityksillä on kuitenkin myös joissakin tapauksissa kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös monen kiinteistönvälitysliikkeen valikoimissa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttuaalinen palkkiomalli on laskutuksen perusteena eittämättä välittäjää kannustavin ratkaisu.