Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012

sinun pitää valita paikkakunta

46912
Vertailua

Kiinteistönvälitys Kontula

Käy yllä olevan hakukentän kautta maksuttomaan vertailuumme ja löydä salamannopeasti kiinteistönvälitys Kontula välitysyrityksineen ja hintoineen. Palvelustamme löydät hintatiedot jokaiselle alueella toimivalle asuntokauppiaalle selkeästi vertailtuna. Onko se Kiinteistönvälitys Kontula mitä etsit? Katso helposti ja nopeasti esimerkiksi:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välityspalkkiot etukäteen säästät aikaa ja rahaa. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailusta on lisäksi todella suuri apu välityspalkkioista väännettäessä.

Löydä kiinteistönvälittäjä Kontula tästä palvelusta

Kirjautumalla maksuttomaan vertailuumme tutkit välitysprosentit ja LKV-pätevyydet kaupunginosassa Kontula. Tämän lisäksi on mahdollista myös vertailla mitä muut ovat Helsingissä maksaneet vastaavan kokoisista asunnoista välityspalkkiota tosielämässä. Meillä katsot näin ollen kaupunginosassa Kontula jokaisen kiinteistövälityksen hinnastot. Kylläpä kiinteistönvälittäjä Kontula löytyykin niin helposti.

Kiinnostavatko asuntojen toteutuneet hinnat Helsinki? Vertailupalvelussamme voi myös tutkia alueella Kontula toteutuneiden asuntokauppojen totetuneita neliöhintoja. Tiedot nojaavat Tilastokeskuksen dataan ja palvelumme avulla voi myös tilata ilmaisen suuntaa antavan hinta-arvion asunto-osakkeen arvosta.

Lisää informaatiota kiinteistövälityksestä on mahdollista hakea kuluttajaviranomaisen sivuilta.

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on jo helppoa vertailla asiaa kiinteistönvälitys Kontula. Tämä sen vuoksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja esittelemä vertailupalvelu. Palvelu on perustettu laillistettujen kiinteistönvälitysliikkeiden hintojen vertaamiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui asunnonvälittäjien jokaviikkoisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt tietoa siitä paljonko veloitti hra. kiinteistönvälittäjä Kontula. Palkkiovertailun vuoksi lain hintamerkinnän noudattaminen joutui tarkastelun alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranhaltijan kanssa johti lopulta siihen, että tässä vaiheessa lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain edellyttämät palveluhinnastonsa.

Välityshinnastoja on vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Välitysliikkeen käyttö ja välityspalkkiot

Asuntovälittäjän palveluiden hyväksikäyttö asuntokaupoilla on tunnetusti suosiossa. Tämä sen vuoksi, että ostajat luottavat useinkin enemmän välitysliikkeellä myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välittäjä hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperityön, esittelemisen ja loppuun itse asuntokaupan.

Välityspalkkiossa tulee olla kuitenkin tarkkana. Usein välityspalkkio peritään vain totetuneesta kaupasta. Joillakin kiinteistönvälityksillä on poikkeuksellisesti myös joitakin kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös monen välitysliikkeen tarjonnassa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on palkkaperusteena kuitenkin myyntihenkilöä kannustavin ratkaisu.

Kontula

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on helppoa vertailla asiaa kiinteistönvälitys Kontula. Tämä sen vuoksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelu on perustettu kiinteistönvälityksen hinnastojen vertailemiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui asunnonvälittäjien viikottaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä ollut Suomessa nähty. Mistään ei tietoa löytynyt siitä paljonko otti hra. kiinteistönvälittäjä Kontula. Välityspalkkiovertailun julkaisun vuoksi lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui suurennuslasin alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme valvovan viranomaisen kanssa on lopulta johtanut siihen, että nykyään lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat internetsivuillaan lain velvoittamat palveluhintansa.

Välityspalkkioita onkin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Välitysyrityksen käyttö ja välityspalkkiot

Kiinteistönvälitysliikkeen palveluiden käyttö asuntokaupassa on tunnetusti suosittua. Tämä sen johdosta, että ostajat luottavat usein enemmän välittäjän kautta myynnissä oleviin kohteisiin. Välittäjä hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperihommat, esittelyn ja lopuksi itse asuntokaupan.

Välittäjän palkkiossa kannattaa olla kuitenkin valppaana. Usein välityshinta peritään vain totetuneesta kaupasta. Eräillä kiinteistönvälityksillä on poikkeuksellisesti myös joitakin kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös monen välitysliikkeen valikoimissa. Kiinteän palkkion hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on laskutuksen perusteena kuitenkin myyntihenkilöä kannustavin ratkaisu.