Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012

sinun pitää valita paikkakunta

46908
Vertailua

Kiinteistönvälitys Kivikko

Kirjaudu yllä olevan hakukentän kautta maksuttomaan vertailuumme ja näe hetkessä kiinteistönvälitys Kivikko yrityksineen ja hintoineen. Meiltä löydät välityspalkkion jokaiselle alueella asuntoja myyvälle välitysliikkeelle selkeästi vertailtuna. Onko se Kiinteistönvälitys Kivikko mitä etsit? Silmäile nopeasti ja vaivattomasti vaikkapa:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välityspalkkioita etukäteen säästät aikaa ja rahaa. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailusta on lisäksi todella suuri apu välityskustannuksista väännettäessä.

Katso helposti kiinteistönvälittäjä Kivikko palvelusta

Kirjautumalla maksuttomaan vertailuumme selvität välityspalkkioprosentit sekä LKV-pätevyystasot alueella Kivikko. Kaiken tämän lisäksi on mahdollista myös katsoa kuinka paljon muut ovat Helsingissä maksaneet saman kokoisista kohteista välityspalkkiota todellisesti. Meillä katsot siten kaupunginosassa Kivikko jokaisen asuntovälittäjän hinnastot. Voi kun kiinteistönvälittäjä Kivikko löytyykin helposti.

Kiinnostavatko asuntojen toteutuneet hinnat Helsinki? Vertailupalvelussamme voi myös tutkia alueella Kivikko toteutuneiden kauppojen maksettuja neliöhintoja. Tiedot nojaavat Tilastokeskuksen dataan ja palvelumme kautta voi myös tilata ilmaisen suurpiirteisen hinta-arvion asuntonsa arvosta.

Lisää tietoa välitysliikkeiden kanssa toimimisesta on mahdollista lukea kuluttajaviraston sivuilta.

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on jo helppoa verrata asiaa kiinteistönvälitys Kivikko. Tämä sen vuoksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelu perustettiin välitysyritysten hinnastojen vertaamiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui asunnonvälittäjien jokaviikkoisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt kootusti tietoa siitä paljonko otti hra. kiinteistönvälittäjä Kivikko. Palkkiovertailumme tullessa julki lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui tarkastelun alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö valvontaelimen kanssa johti siihen, että nykyään lähes kaikki välitysliikkeet Suomessa ilmoittavat verkkosivuillaan lain vaatimat palveluhintansa.

Välityshinnastoja on vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneiden vuosien aikana.

Asunnonvälittäjän käyttö ja välityspalkkiot

Kiinteistönvälitysliikkeen palveluiden hyväksikäyttö asuntokaupoilla on tunnetusti suosittua. Tämä siksi, että ostajat luottavat useinkin enemmän välitysyrityksellä myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välitysyritys hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperityön, esittelemisen ja lopuksi itse kaupanteon.

Välityspalkkioissa kannattaa olla kuitenkin tarkkana. Usein välityspalkkio peritään vain toteutuneista asuntokaupoista. Joillakin välitysyrityksillä on poikkeuksellisesti myös joissakin tapauksissa kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio löytyy sen sijaan nykyään myös monenkin välitysyrityksen palvelupaketissa. Kiinteän palkkion hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttiperusteinen palkkiomalli on laskutuksen perusteena kuitenkin myyntiedustajaa kannustavin ratkaisu.

Kivikko

Välityspalkkiovertailun historia

Nykyisin on helppoa selvitellä asiaa kiinteistönvälitys Kivikko. Tämä siksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelumme perustettiin laillistettujen kiinteistönvälitysliikkeiden hinnastojen vertaamiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui välitysyritysten sunnuntaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei tietoa löytynyt siitä paljonko veloitti hra. kiinteistönvälittäjä Kivikko. Palkkiovertailumme julkaisun vuoksi lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui tarkastelun alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme viranomaisten kanssa johti siihen, että nykyisin lähes kaikki välitysliikkeet Suomessa ilmoittavat internetsivuillaan lain edellyttämät palveluhinnastonsa.

Välityshintoja onkin jo vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Välittäjän käyttäminen ja välityspalkkiot

Laillistetun kiinteistönvälittäjän palveluiden hyväksikäyttö asuntokaupoilla on tiedetysti suosiossa. Tämä siksi, että ostajat luottavat useinkin enemmän välitysyrityksellä myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välitysliike hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperityön, esittelemisen ja lopuksi itse asuntokaupan.

Välittäjän palkkiossa kannattaa olla kuitenkin tarkkana. Usein välityspalkkiot peritään vain asuntokaupoilla. Muutamalla välitysliikkeillä on kuitenkin myös toisinaan kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös usean kiinteistönvälitysliikkeen tarjonnassa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttuaalinen palkkiomalli on laskutuksen perusteena kuitenkin välittäjää kannustavin ratkaisu.