Asuntokaupan Välityspalkkiovertailu

Hintavertailua jo 8 vuotta
Click here to load this Caspio Cloud Database
Vertailua

Asunnonvälitys Turku

Astu yllä olevan hakukentän kautta sisään ilmaiseen vertailuumme ja katso silmänräpäyksessä paikkakuntasi asunnon myynti yrityksineen ja hintoineen. Täältä löydät hintatiedot jokaiselle alueella kauppaa tekevälle laillistetulle kiinteistönvälitysliikkeelle ymmärrettävästi vertailtuna. Onko se asunnonvälitys Turku mitä etsit? Tutki nopeasti ja vaivattomasti vaikkapa:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välitysliikkeet etukäteen säästät aikaa ja rahaa. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailemisesta on lisäksi todella suuri hyöty välityspalkkioista väännettäessä.

Kiinteistönvälityksen toimiala on ääriään myöten täynnä asunnon myyjiä. Tämä huomioon ottaen asunnon omistajalla on usein kertakaikkisen paljon valinnanvaraa myyntiväen suhteen. Onko mielessä palkata asunnonvälitys Turku alueelta?

Asunnonvälittäjiä voidaan kilpailuttaa, jotta toimijoiden seasta löytyy sopivin välittäjä, asunnonmyyntiprosessi etenee suunnitellusti ja lopputulos on onnistunut. Ammattitaitoisen asiantuntijan voi onneksi tunnistaa useasta asiasta. On lisäksi tärkeää valita välittäjäksi henkilö, josta pitää ja kenen kanssa keskinäiset kemiat toimivat. Ennen toimeksiantosopimuksen allekirjoittamista on suotavaa välittäjän kanssa käydä lävitse seuraavat kohdat, jotta valinta osuu kohdilleen.

Kilpailutuksella edullisempi palkkio

Välityspalkkio on välittäjän saama palkkio tehdystä myyntityöstä. Suuri osa välittäjistä toimii alalla provisiopalkalla, eli jokaisella tehdyllä kaupalla on erityisen suuri merkitys välittäjän mahdollisuuksiin toimia sitoutuneesti ja pitkäaikaisesti toimialalla. Välityspalkkio lasketaan asunnon toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta tai myyntihinnasta. Välityspalkkiot vaihtelevat huomattavasti asunnonvälitysten välillä. Tavanomaista välityshintaa on lähestulkoon mahdotonta määrittää, koska välityspalkkioiden määrä selviää vasta välittäjän ja kuluttajan keskinäisten neuvotteluiden päätteeksi. On myös yrityksiä, joiden välityspalkkio ei ole erikseen sovittavissa. Asuntokaupoissa puhutaan sadoista tuhansista euroista ja siitä syystä myös välityspalkkion koko on useasti merkittävä. Hyvä asunnonvälitys Turku ottaa työstään työn vaativuutta vastaavan välityspalkkion ja osaa perustella sen asiakkaalleen vilpittömästi. Tämän linkin kautta voit halutessasi tutustua KVKL:n hyvän välitystavan oppaan.

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on kovin helppoa vertailla asunnonvälitys Turku asiaa alueella. Tämä sikäli, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 kehittämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelu perustettiin välitysyritysten hintojen vertaamiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui välitysyritysten sunnuntaisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt kootusti tietoa siitä mitä kustantaa herra tai rouva asunnonvälitys Turku palvelut? Vertailumme synnyttyä lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui tarkastelun alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme viranomaisten kanssa on johtanut siihen, että nykyään lähes kaikki asunnonvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain vaatimat palveluhintansa.

Välityspalkkioita onkin jo vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Asunnonvälitysliikkeen käyttäminen ja välityspalkkiot

Asuntovälittäjän palveluiden käyttö asuntokaupassa on tunnetusti suosiossa. Tämä sen johdosta, että ostajat luottavat useinkin enemmän välitysliikkeellä myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välittäjä hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperihommat, esittelemisen ja lopuksi itse asuntokaupan.

Välittäjän palkkiossa tulee olla kuitenkin valveilla. Usein välityshinta peritään vain totetuneesta kaupasta. Joillakin välitysyrityksillä on kuitenkin myös joskus kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös usean välitysliikkeen tarjonnassa. Kiinteän palkkion hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttuaalinen palkkiomalli on palkkaperusteena eittämättä myyntiedustajaa kannustavin ratkaisu.

asunnonvälitys Turku

asunnonvälitys Turku

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on kovin helppoa verrata asunnonvälitys Turku asiaa paikkakunnalla. Tämä sen vuoksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja esittelemä vertailupalvelu. Palvelu pystytettiin asunnon- ja kiinteistönvälityksen hintojen vertaamiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui asunnonvälittäjien jokaviikkoisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt kootusti tietoa siitä mitä maksoi herra tai rouva asunnonvälitys Turku palvelukset? Palkkiovertailun tullessa julki lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui suurennuslasin alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö viranomaisen kanssa johti lopulta siihen, että nykyisin lähes kaikki välitysliikkeet Suomessa ilmoittavat nettisivuillaan lain vaatimat hinnastonsa.

Välityspalkkioita sittemmin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Asunnonvälittäjän käyttö ja välityspalkkiot

Välitysyrityksen palveluiden käyttö asuntokaupoilla on tunnetusti suosittua. Tämä siksi, että ostajat luottavat useasti enemmän välitysyrityksellä myynnissä oleviin kaupankohteisiin. Välittäjä hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperityön, esittelyn ja lopuksi itse asuntokaupan.

Välityspalkkioissa tulee olla kuitenkin valppaana. Usein välityshinta peritään vain toteutuneista asuntokaupoista. Muutamilla kiinteistönvälityksillä on poikkeuksellisesti myös toisinaan kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on sen sijaan nykyään myös usean välitysyrityksen palvelupaketissa. Kiinteän palkkion hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttuaalinen palkkiomalli on palkkioperusteena eittämättä välittäjää kannustavin ratkaisu.