Vertaa kiinteistönvälittäjiä ja välityspalkkioita

Välitysvertailua jo vuodesta 2012
4/5

Saimme tarjouksen kolmelta välittäjältä, joista yhden tarjous johti sopimukseen. Kätevä palvelu.

Ritva K.Tampere
71861
Vertailua

Asunnon myynti Jyväskylä

Astu yllä olevan hakutoiminnallisuuden avulla sisään maksuttomaan vertailuun ja löydä salamannopeasti paikkakuntasi asunnon myynti välitysyrityksineen ja välityspalkkioineen. Meiltä löydät hintatiedot jokaiselle alueella asuntokauppaa ammatikseen tekevälle laillistetulle kiinteistönvälitysliikkeelle ymmärrettävästi vertailtuna. Onko se asunnon myynti Jyväskylä mitä etsit? Vertaile nopeasti ja helposti vaikkapa:

  • Toteutuneet välityspalkkiot alueella
  • Päivän parhaat välitystarjoukset
  • Välityspalkkioprosentit (asunto-osakkeet ja kiinteistöt)
  • Palkkioperusteet
  • Mahdolliset peruspalkkiot, minimipalkkiot ja asiakirjakulut
  • LKV-pätevyystasot
  • Välitystoimipisteiden henkilömäärät

Vertaamalla välityshinnat etukäteen säästät rahaa ja hermoja. Toteutuneiden välityspalkkioiden vertailemisesta on lisäksi suuri hyöty välityspalkkioista väännettäessä.

Kiinteistönvälityksen toimiala on pullollaan myyntiedustajia. Tällä perusteella asunnon omistajalla on usein kertakaikkisen paljon valinnanvaraa asunnon myyjien suhteen. Onko harkinnoissa asunnon myynti Jyväskylä? Asuntovälittäjiä kannattaa kilpailuttaa, jotta toimijoiden seasta löytyy paras välittäjä, asunnonmyyntiprosessi etenee suunnitelman mukaan ja lopputulos on onnistunut. Muita paremman asunnon myyjän voi onneksi tunnistaa monesta asiasta. On myös tärkeää valita välittäjäksi henkilö, josta pitää ja kenen kanssa keskinäiset kemiat toimivat. Ennen toimeksiantosopimuksen allekirjoittamista on tärkeää välittäjän kanssa käydä lävitse seuraavat seikat, jotta valinta osuu kohdilleen.

Kilpailutuksella sopiva välityspalkkio

Välityspalkkio on välittäjän saama korvaus tehdystä työstä. Suuri osa välittäjistä tekee työtä alalla provisiopalkalla, eli jokaisella tehdyllä kaupalla on erityisen suuri merkitys välittäjän mahdollisuuksiin toimia menestyksekkäästi ja pitkäaikaisesti toimialalla. Välityspalkkio lasketaan asunnon toteutuneesta velattomasta myyntihinnasta tai myyntihinnasta. Välityspalkkiot vaihtelevat huomattavasti välitysliikkeiden välillä. Normaalia välityspalkkiota on melkein mahdotonta saada selville, sillä palkkion koko selviää vasta välittäjän ja asiakkaan keskinäisten neuvotteluiden päätteeksi. On myös välittäjiä, joiden välityspalkkio ei ole erikseen sovittavissa. Asuntokaupoissa kuitenkin puhutaan isosta transaktiosta ja tästäkin syystä myös palkkion suuruus on usein merkityksellinen. Asunnon myynti Jyväskylä on haettu asia asia eikä ihme, mutta rehellinen välitystoimihenkilö ottaa työstään realistisen palkkion ja selvittää sen asiakkaalleen avoimesti. Kiinteistönvälitystä koskee lain vaatimus hyvästä välitystavasta. Tämän linkin kautta voit halutessasi ladata Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton hyvän välitystavan oppaan.

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on jo helppoa selvitellä asiaa asunnon myynti Jyväskylä. Tämä siksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelumme pystytettiin laillistettujen kiinteistönvälitysliikkeiden palveluhintojen vertaamiseksi, kun hinnanilmoitusvelvollisuus poistui kiinteistönvälittäjien sunnuntaisista asuntoilmoituksista.

Välityspalkkioiden vertailun mahdollistamaa palvelua ei ennen tätä ollut Suomessa nähty. Mistään ei löytynyt koottua tietoa siitä paljonko kustansi asunnon myynti Jyväskylä? Vertailupalvelumme ansiosta lain hintamerkinnän noudattaminen joutui tarkastelun alle myös välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyö valvovan viranomaisen kanssa johti lopulta siihen, että nykyään lähes kaikki kiinteistönvälitysliikkeet Suomessa ilmoittavat verkkosivuillaan lain velvoittamat palveluhintansa.

Välityshintoja on vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Asunnonvälitysliikkeen käyttö ja välityspalkkiot

Asuntovälittäjän palveluiden käyttäminen asuntokaupassa on tunnustetusti suosittua. Tämä sen vuoksi, että ostajat luottavat useinkin enemmän välittäjällä myynnissä oleviin myyntikohteisiin. Välitysliike hoitaa yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvityksen, paperihommat, esittelyn ja loppuun itse kaupanteon.

Välittäjän palkkiossa kannattaa olla kuitenkin tarkkana. Usein välityshinta peritään vain asuntokaupoilla. Eräillä välitysyrityksillä on poikkeuksellisesti myös toisinaan kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on sen sijaan nykyään myös monen asunnonvälittäjän tarjonnassa. Kiinteän summan hyvä puoli on se, että se ei aiheuta yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on palkkaperusteena kuitenkin myyntihenkilöä kannustavin ratkaisu.

asunnon myynti Jyväskylä

asunnon myynti Jyväskylä

Välityspalkkiovertailun historia

Tätä nykyä on helppoa selvitellä asiaa asunnon myynti Jyväskylä. Tämä siksi, että välityspalkkiovertailu on Effortia Oy:n Suomeen jo vuonna 2013 pystyttämä ja lanseeraama vertailupalvelu. Palvelu perustettiin kiinteistön- ja asunnonvälityksen palveluhintojen vertailemiseksi, kun velvollisuus hinnan ilmoittamiseen poistui asunnonvälittäjien sunnuntaisista lehti-ilmoituksista.

Välityspalkkioita ei voinut ennen tätä missään vertailla. Mistään ei löytynyt tietoa siitä mitä kustantaa asunnon myynti Jyväskylä? Vertailumme vuoksi lain hintamerkintäasetuksen noudattaminen joutui suurennuslasin alle välitysalaa valvovissa Aluehallintovirastoissa. Yhteistyömme viranhaltijan kanssa johti siihen, että nykyään lähes kaikki välitysyritykset Suomessa ilmoittavat internetsivuillaan lain edellyttämät palveluhinnastonsa.

Välityshinnastoja onkin vertailtu kymmeniätuhansia kertoja kuluneitten vuosien aikana.

Välitysyrityksen käyttö ja välityspalkkiot

Kiinteistönvälityksen palveluiden käyttäminen asuntokaupoilla on tunnustetusti suosittua. Tämä sen vuoksi, että ostajat luottavat useinkin enemmän välitysyrityksellä myynnissä oleviin kohteisiin. Välitysyritys hoitelee yleensä asiakkaan puolesta kohteen selvittämisen, paperihommat, esittelemisen ja lopuksi itse asuntokaupan.

Välittäjien palkkiossa tulee olla kuitenkin valveilla. Usein välityspalkkiot peritään vain asuntokaupoilla. Joillakin välitysliikkeillä on poikkeuksena myös joissakin tapauksissa kiinteitä kuluja.

Kiinteä välityspalkkio on nykyään myös monen asunnonvälittäjän palvelupaketissa. Tasasumman hyvä puoli on se, että se ei tuo yllätyksiä. Prosenttiosuus palkkiomalli on laskutuksen perusteena eittämättä välittäjää kannustavin ratkaisu.