Kilpailuta kiinteistönvälitys

Nopea - Maksuton - Luotettava

sinun pitää valita paikkakunta

1323
Kilpailutusta

10 vinkkiä asunnon myyjälle

Seuraavassa 10 vinkkiä asunnon myyjälle. Lue tärkeät vinkit ennen asunnon myynnin aloitusta ja saa asuntosi kaupaksi oikeaan hintaan ja vieläpä kohtuullisella palkkiolla.

1)  Arvioita asuntosi hinta useammalla välitysliikkeellä. Käytä kilpailutusta, koska silloin saat rehellisempiä arvioita ja parempia tarjouksia.

2) Älä liioittele. Ylihintaiset kohteet käyvät huonommin kaupaksi. Pidä mielessä maamme asuntokaupan keskimääräinen 4,5% neuvotteluvara.

3) Valitse välittäjäksi henkilö joka tuntee asuntotyypin ja kohdealueen. Koeta neuvotella välityshinta maltillisen kannustavaksi ja asunnon hinta-arvio realistiseksi.

Vertaa kiinteistönvälittäjien toteutuneet välityspalkkiot maksutta

4) Raportoi välittäjälle. Asunto-osakkeen myyjän vastuu virheistä on kaksi ja kiinteistön myyjän viisi vuotta. Anna kaikki tiedossasi oleva todistettavasti välittäjällesi.

5) Strategian valinta. Kaikkiin kohteisiin ei tarvitse jättää neuvotteluvaraa yhtä paljon kuin toisiin. Mieti mikä on sopiva lähestyminen asuntosi kohdalla.

6) Älä loukkaannu mistään tarjouksesta. Näe alihintaisetkin tarjoukset vain keskustelun avauksina.

7) Markkinointisuunnitelma. Paljonko on alueesi keskimääräinen myyntiaika? Kysy välittäjältä tätä. Markkinointipanostukset tulee suunnitella näkymien mukaan.

8) Vapautumisaika kannattaa neuvotella niin, että pystyy muuttamaan suoraan uuteen kotiin.

9) Myyntiä ei kannata lykätä. Asuntokauppa käy ympäri vuoden ja ostajaksi tarvitaan vain yksi taho. Ostaja voi marssia paikalle aivan koska tahansa.

10) Asenne kuntoon. Asuntokaupan onnistumisen kannalta on tärkeää, että olet itse todella triggeroitunut sen onnistumiseen.

Kilpailuta kiinteistönvälittäjät